Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem Derici Yeni Şarkısının Klibini Evde Çekti

İlgili Postlar

İrem Derici Yeni Şarkısının Klibini Evde Çekti

Herkesin evlere kapandığı bu dönemde yaşamımızda da pek çok değişiyor. Hayata devam ederken yeni bir düzen geliştirmek durumunda kaldığımız bu günlerde sanat dünyasından yüz gülümsetici haberler geliyor. Koronavirüs nedeniyle eve kapanan isimlerden olan İrem Derici yeni şarkısının klibni evde çekti. İşte İrem Derici’nin o klibi;

Eve Kapansada Sevenleriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Koronavirüs salgını nedeniyle evinden dışarıya çıkmayan İrem Derici, YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlarla sevenleriyle bir arada olmaya devam ediyor. Esprileri ve cana yakınlığıyla özellikle gençlerin çok sevdiği başarılı şarkıcı aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımların altına düştüğü notlarla da bu zorlu günlerde takipçilerini güldürmeyi başarıyor.

İrem Derici’den Yeni Klip “Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa”

İrem Derici’den Sevenlerine Sürpriz

Pop müziğin şarkılarıyla olduğu kadar kişiliğiyle de büyük beğeni toplayan İrem Derici sevenleri sürpriz yaparak karantina günlerinde yeni şarkısı ‘Dudak Payı’ nı müzik severlerle buluşturdu. Karantina günlerinde canlı yayınları ile müzikseverlere konserler sunan İrem Derici daha fazla dayanamayarak, sözü ve bestesi Emrah Demiralp’e, aranjesi Alper Atakan’a ait ‘Dudak Payı’ adlı yeni şarkısını müzikseverlere sundu. Şarkının klibini İrem Derici‘nin evinde Murat Joker tarafından çekildi. Şarkının tanıtım fotoğraflarını da kendisi evde telefonu ile çeken İrem Derici, şarkının dijital platformlarda yer alacak kapak fotoğrafını da kendi çektiği fotoğraflara kullanılacağını dile getirdi.

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici Yeni Şarkısının Klibini Evde Çekti

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler