Ana SayfaKimdirYasin Obuz Kimdir?

İlgili Postlar

Yasin Obuz Kimdir?

“Master Chef” yarışmasının sevilen yarışmacısı Yasin Obuz kimdir? Yasin Obuz kaç yaşında? Yasin Obuz Tv şovları neler? Yasin Obuz aslen nereli? Yasin Obuz hangi burç? Yasin Obuz hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yasin Obuz Kaç Yaşında? Yasin Obuz Aslen Nereli? Yasin Obuz Hangi Burç?

Yasin Obuz 1 Ocak 1988 senesinde Diyarbakı’rda dünyaya gelmiştir. Aslen Diyarbakırlı olan Yasin Obuz oğlak burcudur.

Yasin Obuz Kimdir?

Yasin Obuz eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Hacettepe Üniversitesi Spor Bölümü”nü kazanan Yasin Obuz okuldan başarıyla mevzun olmuştur. Mevzun olduktan sonra ticaretle uğraşmaya karar veren Yasin Obuz bir süre sonra İstanbul’a taşınmıştır.

Bugüne dek birçok alanda çalışan Yasin Obuz geçtiğimiz senelerde Beşiktaş’ta bir pilav dükkanı açmıştır. 2019 senesinde “Master Chef Türkiye” yarışmasına katılan Yasin Obuz, yarışmada eğlenceli, enerjik ve samimi tavırlarıyla kısa sürede izleyicinin gönlünü kazanmayı başarmıştır. Daha önce farklı mutfak kültürleri hakkında herhangi bir çalışması ve eğitimi olmamasına rağmen yarışmada zorlansa da başarı elde eden Yasin Obuz final haftalarına kadar kalmayı başarmış ve yarışmanın 6.sı olmuştur. Bu başarıyla jüri üyelerini ve izleyicileri hem şaşırtan, hem de mutlu eden Yasin Obuz bu sene “Survivor 2020” yarışmasıyla tekrar ekran karşısında olacaktır. Yasin Obuz yarışmada “Gönüllüler” takımında yarışacaktır.

Yasin Obuz Tv Şovları

  • 2020 – Survivor
  • 2019 – Master Chef
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler