Ana SayfaKimdirEmir Özyakışır Kimdir?

İlgili Postlar

Emir Özyakışır Kimdir?

Türk oyuncu olan Emir Özyakışır Kimdir? Emir Özyakışır kaç yaşında ? Emir Özyakışır aldığı roller nelerdir? Emir Özyakışır aslen nereli? Emir Özyakışır hangi burç? Emir Özyakışır hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ekim Doğumlu Ünlüler

Emir Özyakışır Kaç Yaşında? Emir Özyakışır Aslen Nereli? Emir Özyakışır  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Emir Özyakışır , 22 Ekim 2011 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur.

Terazi Burcu Ünlüler

Emir Özyakışır Kimdir?

Başarılı oyuncu Emir Özyakışır , 22 Ekim 2011 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur. Şampiyon dizisinin kadrosunda yer alan Emir Özyakışır Birçok reklam filminde de yer aldı. Masum Değiliz ve Bu Şehir Arkandan Gelecek dizilerinde oynadı. 2018 yapımı Gülperi dizisindeki Can rolü ile büyük çıkış yakalayan Emir Özyakışır, Şampiyon dizisinde Tolgayan Sayışman’ın oğlu Güneş karakterine hayat verecek. Yeşil gözleri, sevimliliği ve geleceğin yakışıklı oyuncuları arasında yer alacağı, şimdiden belli olan Emir Özyakışır İlköğretim eğitimine devam etmektedir. Ayrıca Gülperi dizisinde gösterdiği başarılı performans ve oyunculuğu ile de taraflı tarafsız herkes tarafında takdir edilmektedir. 2019 yılında ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan Şampiyon isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Türkiye’nin ilk konsept bebek ve çocuk fotoğrafçısı Zerin Kültüral tarafından kurulan cast ajansı Zerin Kültüral’a bağlı olarak oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler