Ana SayfaKimdirMustafa Konak Kimdir?

İlgili Postlar

Mustafa Konak Kimdir?

Türk oyuncu olan Mustafa Konak Kimdir? Mustafa Konak kaç yaşında ? Mustafa Konak aldığı roller nelerdir? Mustafa Konak aslen nereli? Mustafa Konak hangi burç? Mustafa Konak hakkında merak ettiğiniz her şeyi bu yazımızda sizin için yazdık.

22 Ağustos Doğumlu Ünlüler

Mustafa Konak Kaç Yaşında? Mustafa Konak Aslen Nereli? Mustafa Konak  Hangi Burç?

Başarılı oyuncu Mustafa Konak , 22 Ağustos 2011 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Aslan burcudur.

Aslan Burcu Ünlüler

Mustafa Konak Kimdir?

Başarılı oyuncu Mustafa Konak , 22 Ekim 2011 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Terazi burcudur. Atv’nin sevilen dizisi ‘Kimse Bilmez’in küçük oyuncusu ‘Alican’a büyük sürpriz. Dizide Keremcem’in oğlu ‘Alican’ karakterini canlandıran Mustafa Konak’ın 8’inci yaşı, sürpriz partiyle set arasında kutlanmıştı. Konak, pastasını ekip arkadaşlarıyla birlikte kesmenin mutluluğunu yaşadıktan sonra tanınan güzel oyuncu Mustafa Konak küçük yaşında önemli rollerde oynadı. Yaptığı önemli roller takipçi kitlesini arttırmaya yetti. Güzel oyuncu küçük yaşta hep hayalindeki oyuncu olmak istemiştir. Yavaş yavaş yükselen oyuncu önemli rollere hazırlanmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler