Ana SayfaKimdirCansu Kurtçu Kimdir?

İlgili Postlar

Cansu Kurtçu Kimdir?

“Beni Bırakma” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Cansu Kurtçu kimdir? Cansu Kurtçu kaç yaşında? Cansu Kurtçu albümleri neler? Cansu Kurtçu aslen nereli? Cansu Kurtçu hangi burç? Cansu Kurtçu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Cansu Kurtçu Kaç Yaşında? Cansu Kurtçu Aslen Nereli? Cansu Kurtçu Hangi Burç?

Cansu Kurtçu 4 Eylül 1982 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan Cansu Kurtçu, Terazi burcudur.

Cansu Kurtçu Kimdir?

Cansu Kurtçu eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “nkara Devlet Konservatuvarı”nı kazanan Cansu Kurtçu bir süre eğitimine devam ettikten sonra okulu bırakmıştır. Kısa bir süre sonra yolu İskender Paydaş’la kesişen Cansu Kurtçu’nun müzik sektörüne girişi de bu sayede olmuştur.

Bir süre İskender Paydaş’ın organizasyon ve basın danışmanlığını yapan Cansu Kurtçu sonrasında CNS ajans adında bir organizasyon şirketi kurmuştur. Başarılı bir iş kadını ve söz yazarı olan Cansu Kurtçu bir süre sonra kendi albümünü çıkarmıştır. 2006 senesinde ünlü söz yazarı Fettah Can’la tanışan Cansu Kurtçu 2014 senesinde dünya evine girmiştir. Organizasyon işlerinden sıkılan ve şirketini kapatan Cansu Kurtçu, Fettah Can ile birlikte “CF Müzik” adlı prodüksiyon şirketini kurmuştur.Evliliğinden ikiz çocuk dünyaya getiren Cansu Kurtçu bu yıl Demet Akalın, Işın Karaca ve Deniz Seki ile birlikte “Ala” şarkısını çıkarmıştır.

Cansel Kurtçu Single Albümleri

  • 2020 – Ala
  • 2019 – Artık Anlamıyorum
  • 2019 – Beni Bırakma
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler