Ana SayfaDizilerSurvivor'da Acun ve Sercan'ın Ayak Tenisi Oyununu Kim Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor’da Acun ve Sercan’ın Ayak Tenisi Oyununu Kim Kazandı?

Birleşme partisinin arından tüm heyecanıyla ekranlara gelmeye devam eden Survivor’da Acun Ilıcalı ve Sercan Yıldırım’ın üçüncü kez karşı karşıya geldiği ayak tenisi mücadelesinde yine kıyasıya bir rekabet vardı. Haftaya damga vuran ayak tenisi iddiasında; Sercan Yıldırım, Yasin Obuz, Ardahan üçlüsü Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut üçlüsüne karşı mücadele verdi. Peki Survivor’da ayak tenisi oyununu kim kazandı?

İletişim Oyununu Kim Kazandı?

Survirvor’da her hafta Salı günleri oynanan iletişim oyununda bir kez daha “Ünlüler” ile “Gönüllüler” karşı karşıya geldi. Uzun zamandır görüşemedikleri aileleri ve dostlarıyla iletişim kurmak için bu yarışma takımların tek şansı olduğundan büyük bir önem taşıyor. Dış dünyayla bağlantı kurmak isteyen yarışmacılar zorlu parkurda nefes kesen bir mücadele verdiler. Ancak bu haftaki yarışta “Gönüllüler” takımı başarısız oldu ve İletişim oyunun galibi “Ünlüler” takımı oldu.

Survivor 2020’de Yarışmacıların Büyük Değişimi Survivor 2020 Kim Kaç Kilo Verdi?

Ayak Tenisi Oyunun Ödülü Neydi?

Survivor’da bu hafta yeni bir ayak tenisi mücadelesi ekranlara geldi. Sercan, Yasin, Ardahan üçlüsüyle Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut üçlüsü karşı karşıya geldi. Acun Ilıcalı, mücadele öncesi kısa bir açıklamada bulunurken, kazanan takımı doğru tahmin eden yarışmacılara da ödül olarak pilav üstü kavurma, salat ve içecek ödülü alacağını açıkladı. Maç öncesinde Acun Ilıcalı ‘Uzun zamandır takip ediyordum. Gözüm üzerindeydi. Ersin’in yeteneklerini fark ettim, takımımıza davet ettim. Öyle bir Sercan’a pas attım ki, o pası gol pası zannetti Sercan ama Sercan ofsayttayken attım fark etmedi.’ açıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Survivor’da Acun ve Sercan’ın Ayak Tenisi Oyununu Kim Kazandı?

Survivor ‘da dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Sercan Yıldırım, Yasin Obuz, Ardahan üçlüsü Acun Ilıcalı, İrem Kanan ve Ersin Korkut üçlüsü karşı karşıya geldi. Heyecanın bir an olsun düşmediği ve jeneriklik hareketlere sahne olan ayak tenisi karşılaşmasını kazanan taraf 3-2’lik skorlarla Sercan Yıldırım’ın takımı oldu.

Sercan Yıldırım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler