Ana SayfaDizilerHayat Tamircisi 2. Bölümüyle Ekranlara Geldi! Hasan Kızıl Kara Kuzunun Hayatına Dokundu!

İlgili Postlar

Hayat Tamircisi 2. Bölümüyle Ekranlara Geldi! Hasan Kızıl Kara Kuzunun Hayatına Dokundu!

Kanal D’nin yeni programı Hayat Tamircisi 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Programın yayınlanan yeni bölümünde; Hasan Kızıl ile Veteriner Hekim Esra, yardıma ihtiyacı olan bir kuzu için Adana’ya gittiler. Henüz yirmi günlük ve doğum felci geçiren kuzunun Esra hekim ilk muayenesini yaptı. Hasan Kızıl Kara kuzunun hayatına dokundu. Kara kuzu protez sayesinde yürüyebilecek mi?

 Hasan Kızıl Kimdir?

Hasan Kızıl Kara Kuzunun Hayatına Dokundu!

Hasan Kızıl, şimdiye kadar 500’den fazla yürüyemeyen hayvanın yürümesini sağlamış, kendisini onları iyileştirmeye adamış bir insandır. Programın ikinci bölümünde, Esra hekim ile Hasan Kızıl, Adana’ya Kara kuzuya yardım etmek için yola çıktılar. Kara kuzu doğalı henüz 20 gün olmuş ancak arka ayakları tutmadığı için henüz annesinin sütünden beslenememiştir.

HAYAT TAMİRCİSİ 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esra, ilk muayenesinde Kara kuzunun reflekslerini test etti ve yürüyebilme ihtimali olduğunu tespit etti. Diğer muayeneleri yapmak için Kara kuzu polikliniğe götürüldü. Sonuçlar bir gün sonra çıkacağı için Hasan Kızıl ile Esra, büyük bir bekleyişe geçtiler. Tabi Kara kuzunun sahipleri de merakla sonuçları beklemeye başladılar.

Ertesi gün ikili sonuçları almadan önce Adana’da, binlerce Filamingo’ya ev sahipliği yapan koruma alanına gidip onları yakından izlediler. Sıra Kara kuzunun tahlil sonuçlarını almaya geldi. Esra, sonuçları okurken Hasan Kızıl adeta nefesini tuttu, Sonuçlar beklendiğinden de iyi çıktı ve Kara kuzu protez ayaklarıyla yürüyebilecek. Hatta ilerde arka ayaklarının da kuvvetlenip protez ayaklara gerek kalmayacağı öğrenildi.

Hasan Kızıl, protez ayakları yapmak için işe koyuldu. Yine bir ilkokula misafir olan ikili öğrencilere hayvan sevgisini de aşılamayı ihmal etmedi. Kara kuzunun sahipleri Hasan Kızıl ile Esra hekimi gördüklerinde çok mutlu oldular. Protez ayaklar Kara kuzuya takıldı ve kuzu hemen yürümeye hatta koşmaya başladı.

Kara Kuzunun ilk işi annesinin yanına koşup sütünden emmek oldu. Hasan Kızıl ile Esra hekimin mutluluğuna diyecek yoktu. Kara kuzunun sahipleri Hasan Kızıl ve Esra hekime minnettarlıklarını bir kez daha dile getirdiler. Hayat tamircisi başka hayatlara dokunmak üzere yola koyuldu.

İşte Kara kuzunun ilk yürüme anları…

Hayat Tamircisi İlk Bölümüyle Büyük Beğeni Topladı! Hır Hır Yeni Ayaklarına Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler