Ana SayfaDizilerHayat Tamircisi İlk Bölümüyle Büyük Beğeni Topladı! Hır Hır Yeni Ayaklarına Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Hayat Tamircisi İlk Bölümüyle Büyük Beğeni Topladı! Hır Hır Yeni Ayaklarına Kavuşuyor!

Kanal D’nin dilsiz canlara yeni bir hayat sunan Hayat Tamircisi programı, merakla beklenen ilk bölümüyle ekranlara geldi. Kendisini hayvanların hayatına dokunuşlar yaparak onların hayatını değiştirmeye adayan Hasan Kızıl, programın ilk bölümünde, trafik kazası sonucunda arka ayaklarını kullanamayan Hır Hır’ın sessiz çığlığını duyarak onun yardımına koşuyor. 500’den fazla engelli hayvanı yürütmeyi başaran Hazan Kızıl, Hır Hır’ın da hayatını değiştiriyor. Hır Hır yeni ayaklarına kavuşuyor ve rüyalarında değil artık gerçekten yürüyor.

Hır Hır yeni ayaklarına kavuşuyor!

Kanal D’nin merakla beklenen Hayat Tamircisi programında Hasan Kızıl’a Veteriner hekim Esra Şenol eşlik ediyor. Hasan Kızıl, şimdiye kadar 500’den fazla engelleri olan hayvanlara yardım eli uzatıp onların hayatlarını değiştirmeyi başardı. Hayat Tamircisi’nin ilk bölümünde; bir trafik kazası sonrasında arka ayaklarını kullanamayan ve ön iki ayağıyla yürümeye çalışan Hır Hır’ın tedavi süreci konu alıyor. Hır Hır’ı sahiplenen ve bakımını üstlenen Gamze öğretmen Hasan Kızıl’ı arayarak ondan yardım istiyor.

HIR HIR’IN İLK TEDAVİSİ!

Esra Şenol ile Hasan Kızıl, kaza geçirdikten sonra barınağa terk edilen Hır Hır’ı sahiplenen Gamze öğretmenin başvurusuyla ona ulaşıp ilk tedavisinin yapılması için uzman veteriner hekime götürüyor. Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra Hır Hır’ın, durumunu pek iç açıcı göremeyen veteriner hekim onun yürüteçle yürüyebileceğini söylüyor.

HIR HIR PROTEZ AYAKLARINA KAVUŞUYOR!

Yıllardır engelli hayvanlara yürüteç yapan Hasan Kızıl, Hır Hır’ın da yürümesini hatta koşmasını sağlayabilecek yürüteci hazırlıyor. Şimdi sıra onu uygulamaya geliyor. Hır Hır’a protez bacakları takılıyor. Önce yürümekte endişe etse de sonra koşmalara doyamıyor. Gamze öğretmen, bu programın yapılmasından çok mutlu oluyor ve gözyaşlarını tutamıyor.

Hasan Kızıl, Hır Hır’ın ilk yürüme denemesini Gamze öğretmenin okulunda yapıyor. Gamze öğretmen onun adını sürekli Hırladığı için Hır Hır koyduğunu anlatıyor. Gözyaşları içerisinde Hır Hır’ın, aslında yaşadığı stres yüzünden sürekli hırladığını anlatıyor. Yeni ayak protezleri takılan Hır Hır, önce yürümekte tereddüt etse de sonra, koşmalara doyamıyor. Hasan Kızıl, Gamze öğretmenin öğrencilerine hayvan sevgisini tanıtıp onlara hayvanları korumaları için ant içtiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler