Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin 28. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin 28. Bölümü Ne Zaman Yayınlanacak?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın merakla beklenen yeni bölümü ekranlara gelmedi. Dizinin son bölümünde; Kuzey, inzivaya çekildiği yerde bir uyanır ve gördüğü her şeyin rüya olduğunu anlar. Yemeksiz susuz kalan Kuzey, düşüp bayılır. Yıldız ise, onu her yerde arar. Nahide, Sefer ve kızlar emniyete gidip Kuzey’in kayıp olduğunu bildirir. Sefer’in hisleri doğru çıkar ve Kuzey, yerde yatarken bulunur. Yıldız, ne olursa  olsun bundan sonra Kuzey’le arkadaş olacaklarını söyler. Çetin, Yıldız’a Şule’nin belgelerini veriyor. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin 28. Bölümü Ne Zaman?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, geçen hafta 27. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 28. bölüm fragmanı yayınlanmadı ve dün akşamki yayın akışında da yer almadı. Tahminlerimize göre virüs salgını nedeniyle Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin de çekimlerine tedbir amaçlı ara verildi,

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Sefer, Kuzey’in başının dertte olduğunu söylar. Herkes Kuzey için endişelenmeye başlar. Yere yığılıp kalan Kuzey ise yardım bekler. Kuzey’in kaybolmasıyla ilgili herkes Yıldız’ı suçlar. Çetin, kendilerini kaçırdıkları için Kuzey’le Yıldız’ın babasını şantaj edip onlardan bir milyon lira ister. Onlarda hapis yatmak korkusuyla o parayı Çetin’e verirler.

Sefer, Kuzey’in kaybolmasıyla fenalaşıp hastaneye kaldırılır. Onun hissettiklerine kimse inanmaz. Sefer, hastaneden kaçıp Kuzey’in olduğu yeri bulur. Kuzey ise, rüyasında kendisine su veren kişiyi Yıldız zanneder. Hastaneye kaldırılan Kuzey, kendine geldikten sonra yanında Yıldız’ı bulunca çok mutlu olur.

Ama Yıldız, ona sevgili olmayı beceremediklerini, bundan sonra arkadaş olacaklarını söyler. Kuzey, istemeye istemeye Yıldız’ın arkadaş olma isteğini kabul eder. Yıldız, Çetin’in, babasından şantajla aldığı parayı geri ister. Eğer getirmezse kendisine iftira atıp hapse attırdığını söyleyip ondan şikayetçi olacağını söyler.

Çetin’de parayı getirip Yıldız’a verir. Şule, Kuzey’in annesiyle oturup konuşur ve ona asla oğlunu aldatmadığını, onun kendisini aldattığını düşündüğü için böyle bir oyun oynadığını pişman olduğunu söyler. O ise, Kuzey’in ne olursa olsun ona dönmeyeceğini bu sevdadan vazgeçmesini ister.

Çetin, Yıldız’ı arayıp onunla görüşmek istediğini söyler. İkili buluştuklarında Çetin, ona Kuzey’in boşanması için gerekli dosyaların olduğu flaş diski ona verir. Yıldız, önce kabul etmez. Ama Çetin, diski onun avucuna koyar. Çetin, neden Yıldız’a böyle bir iyilik yaptı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çetin’den Yıldız’a Beklenmedik İyilik!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler