Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çetin'den Yıldız'a Beklenmedik...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çetin’den Yıldız’a Beklenmedik İyilik!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kuzey, inzivaya çekildiği yerde bir uyanıyor ki gördüğü her şeyin rüya olduğunu anlıyor. Yemeksiz susuz kalan Kuzey, düşüp bayılıyor. Yıldız ise, onu her yerde arıyor. Sefer, Nahide ve kızlar emniyete gidip Kuzey’in kayıp olduğunu bildiriyor. Sefer’in hisleri doğru çıkıyor ve Kuzey, yerde yatarken bulunuyor. Yıldız, ne olursa  olsun bundan sonra Kuzey’le arkadaş olacaklarını söylüyor. Çetin’den Yıldız’a beklenmedik bir iyilik geliyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Çetin’den Yıldız’a Beklenmedik İyilik!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sefer, Kuzey’in başının dertte olduğunu söylüyor. Herkes Kuzey için endişelenmeye başlıyor. Yere yığılıp kalan Kuzey ise yardım bekliyor. Kuzey’in kaybolmasıyla ilgili herkes Yıldız’ı suçluyor. Çetin, kendilerini kaçırdıkları için Kuzey’le Yıldız’ın babasını şantaj edip onlardan bir milyon lira istiyor. Onlarda hapis yatmak korkusuyla o parayı Çetin’e veriyorlar.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 27. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sefer, Kuzey’in kaybolmasıyla fenalaşıp hastaneye kaldırılıyor. Onun hissettiklerine kimse inanmıyor. Sefer, hastaneden kaçıp Kuzey’in olduğu yeri buluyor. Kuzey ise, rüyasında kendisine su veren kişiyi Yıldız zannediyor. Hastaneye kaldırılan Kuzey, kendine geldikten sonra yanında Yıldız’ı bulunca çok mutlu oluyor.

Ama Yıldız, onunla sevgili olmayı beceremediklerini, bundan sonra arkadaş olacaklarını söylüyor. Kuzey, istemeye istemeye Yıldız’ın arkadaş olma isteğini kabul ediyor. Yıldız, Çetin’in, babasından şantajla aldığı parayı geri istiyor. Eğer getirmezse kendisine iftira atıp hapse attırdığını söyleyip ondan şikayetçi olacağını söylüyor.

Çetin’de parayı getirip Yıldız’a veriyor. Şule, Kuzey’in annesiyle oturup konuşuyor ve ona asla oğlunu aldatmadığını, onun kendisini aldattığını düşündüğü için böyle bir oyun oynadığını pişman olduğunu söylüyor. O ise, Kuzey’in ne olursa olsun ona dönmeyeceğini bu sevdadan vazgeçmesini istiyor.

Çetin, Yıldız’ı arayıp onunla görüşmek istediğini söylüyor. İkili buluştuklarında Çetin, ona Kuzey’in boşanması için gerekli dosyaların olduğu flaş diski ona veriyor. Yıldız, önce kabul etmiyor. Ama Çetin, diski onun avucuna koyuyor. Çetin, neden Yıldız’a böyle bir iyilik yapıyor?

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey Arasındaki Buzlar Eriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler