Ana SayfaDizilerHekimoğlu 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vahap Hırslarının Kurbanı Oluyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Vahap Hırslarının Kurbanı Oluyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Hekimoğlu, 14. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Vahap, Hekimoğlu’nun kendisinden herkesin içinde özür dilemesini yada istifasını vermesini istiyor. Hekimoğlu buna yanaşmayınca Vahap, yönetim kurulunu topluyor. Orhan, Hekimoğlu’nun hastaneden atılmasına oy vermeyince Vahap, onu yönetim kurulundan çıkarıyor. İkinci oylamada İpek, Hekimoğlu’nun lehine oy kullanınca ortalık karışıyor. Vahap, hırslarının kurbanı oluyor ve parasını da alıp hastaneden ayrılmak zorunda kalıyor.

Salı Dizileri 2020

Vahap Hırslarının Kurbanı Oluyor!

Hekimoğlu 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Vahap’ın, ilaç tanıtımında onun foyasını ortaya çıkartan Hekimoğlu, ertesi gün ona görünmemek için adeta köşe kapmaca oynuyor. En sonunda Vahap, Hekimioğlu’nu yakalar ve itibarını zedelediği için herkesin içinde kendisinden özür dilemesini, yada istifasını vermesini istiyor. Hekimoğlu, onun teklifini kabul etmiyor. İpek, Zeynep’in istifasını Vahap’a verip istediğinin olduğunu söylüyor.

HEKİMOĞLU 14. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Vahap, Zeynep’in istifasıyla kendilerine tuzak kurmalarına izin vermeyeceğini söyleyip yönetim kurulunu topluyor. İlk toplantıda Hekimoğlu’nun hastaneden atılması için oy kullanılıyor. İpek dahil herkes Hekimoğlu’nun gitmesi yönünde oy kullanıyor. Orhan hariç. Orhan’ı yönetim kurulundan atmak için Vahap, bir oylama daha yapıyor. Bunun sonucunda Orhan, yönetim kurulundan atılıyor.

Vahap, yönetim kurulunu tekrar toplayıp Hekimoğlu’nun işine son vermek için 24 saat beklemek zorundadır. Hastaneye hamille bir hasta geliyor. Hastanın bebeğinin düşük tehlikesi olduğunu düşünülürken kadının akciyerinde kitle olduğu anlaşılıyor. Hekimoğlu, kadını ikna edip sezeryanla bebeğini alıp tedavisine başlamaya ikna etmişken Vahap, ameliyatı durduruyor,

Kadının durumu kötüye gidince ameliyata alınıyor. Ama kadın ameliyat masasında hayatını kaybediyor. Bebek ise kurtarılıyor. Öte yandan Hekimoğlu’na gelen bir bebek hastanın ailesi tarafından vegan beslenme sonucu çocukta ciddi bir gerileme olan bebek Zatürre teşhisiyle hastaneye yatırılıyor. Aile, bebeklerinin hayatlarını tehlikeye attıkları nedeniyle polise ifade veriyor.

Hekimoğlu, bebeğin beyin tomografisinde gördüğü şeyle bebeğin farklı bir rahatsızlığı olduğunu anlıyor. Vahap, tekrar yönetim kurulunu topladığında İpek, Hekimoğlu’nun gitmesine hayır oyu kullanıyor. Bu sefer Vahap, İpek’i de yönetim kurulundan atmak için oylama sunuyor. Oylama ise sonu oluyor. Parasını da alıp hastaneden ayrılmak zorunda kalıyor.

Hekimoğlu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Hekimoğlu Çekişmesinde Kazanan Kim Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler