Ana SayfaDizilerHekimoğlu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Hekimoğlu Çekişmesinde Kazanan Kim Olacak?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Vahap Hekimoğlu Çekişmesinde Kazanan Kim Olacak?

Hekimoğlu dizisi 14. yeni bölümüyle 7 nisan salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hekimoğlu, Vahap’la karşılaşmamak için elinden geleni yapar. Vahap ise, onu yakaladığı yerde hemen istifasını vermesini ister. Acilen yönetim kurulunu toplayan Vahap, Hekimoğlu’nun kovulmasını oylamaya sunar. Orhan, İpek’in ne yapacağını beklerken o da diğerleri gibi, Hekimoğlu’nun kovulması yönünde oy kullanır. Ateş Hekimoğlu, oy çokluğuyla hastaneden kovulmasına karar verilir. Dizinin yeni fragmanında; Vahap Hekimoğlu çekişmesinde kazanan kim olacak?

Salı Dizileri 2020

Vahap Hekimoğlu Çekişmesinde Kazanan Kim Olacak?

Hekimoğlu dizisinin 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu,bir çok düşükten sonra hamile kalan kadının ve bebeğinin hayatını kurtarmakla uğraşırken Vahap, onu hastaneden kovmak için kumpas kurmakla uğraşır. Vahap’la Hekimoğlu arasında büyük bir çekişme başlar. Hekimoğlu’nun geri atmaya niyeti yoktur. İkili arasındaki bu çekişmenin galibi kim olacak?

İşte Hekimoğlu 14. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/_QI3cySJaxY

HEKİMOĞLU 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye gelen genç bir hastanın tahlilleri yapılır ve zehirlendiği anlaşılır. Tarım ilacından zehirlenmesi muhtemel hastanın annesi çocuğun tedavi edilmesini istemez. Hekimoğlu, çocuğun annesine gidip eğer, tedaviye kabul etmezse çocuğunu kaybedeceğini söyler. Ancak, kadın çocuğunun tahlillerini başka bir hastaneye gönderip sonuçları gelmeden tedaviyi ret eder.

Aynı şekilde zehirlenen bir çocuk daha gelir hastaneye. Hekimoğlu, ekibinden bu iki çocuk arasındaki ortak noktayı bulmalarını ister. Zeynep ile Emre, iki çocuğun aynı servise bindiğini öğrenir. Gereken araştırmada servisten de bir şey çıkmaz. Hekimoğlu, bir deterjandan her iki çocuğunda zehirlenebileceğini düşünüp, çocukların evinde araştırma yapar.

Oradan da bir sonuç çıkmayınca. Çocukların hastaneye geldiklerinde üzerilerinde olan kıyafetleri bulan Hekimoğlu, kıyafetlere tahlil yaptırır ve tarım ilacı kalıntıları bulunur. Çocukların birine tedavi başlar. Ancak diğer veli ise tahlil sonuçları gelmeden tedaviyi kabul etmeyince Hekimoğlu ile Emre bir plan yapmak zorunda kalır. Her iki çocukta tedavi edilip taburcu edilir.

Vahap’ın ilaç tanıtımında Hekimoğlu sahneye çıkıp ilacın kalp rahatsızlığına iyi geldiğini söyler. Sahneden inmeye hazırlanan Hekimoğlu’nu Vahap, yine tehdit eder ve konuşmasına devam eder. Oda tekrar kürsüye geçip, o ilacın daha önceden var olduğunu, patentinin yeniden alınıp daha pahalı bir fiyata piyasaya sürüldüğünü söyler. Zeynep ise, Hekimoğlu’na karşı hislerinin karşılıksız olmasından dolayı onun evine gidip, ekipten kimsenin gitmesine gerek olmadığını kendisinin istifa ettiğini söyler.

Hekimoğlu Dizinin 14. Yeni Bölümü Yayınlanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler