Ana SayfaDizilerHekimoğlu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu Kalp Nakli Gereken Hasta İçin...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu Kalp Nakli Gereken Hasta İçin Kolları Sıvıyor!

Hekimoğlu dizisi 9. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye gelen küçük bir hastanın rahatsızlığının ne olduğu, hem Hekimoğlu’nu hemde ekibini hayli yoruyor. Yine, hastalığı Hekimoğlu çözüyor. Emre, uzun süredir görüşmediği babasıyla yıllar sonra karşılaşıyor. Hekimoğlu Emre’nin babasının akciyer kanseri olduğunu anlıyor. Ama Emre’ye söyleyemiyor. Baba oğul arasında duygusal anlar yaşanıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hekimoğlu, kalp nakli gereken hasta için kolları sıvıyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Kolları Sıvıyor!

Hekimoğlu 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastanenin bağışçılarından Vahap beyin, tek şartı yönetim kurulunda yer almaktır. Vahap bey hastaneyi gezerken dikkati Hekimoğlu’nu çekiyor. Hekimoğlu Vahap beyle tanışıyor. Ancak onun hastaneye bilimsel deneyler için kullanacağını düşündüğünü İpek’e söylüyor. Hastaneye gelen genç kadınla ilgilenen Hekimioğlu, onun kalp nakli olması gerektiğini anlıyor. Hekimoğlu her zamankinden farklı olarak hastanın sözüne itimat etmek zorunda kalıyor. Çünkü, kurulun karşısında vereceği yanıt hastane de başta olmak üzere herkes için kritik bir önem taşımaktadır.

İşte Hekimoğlu 10. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/fWV8s3ORBgw

HEKİMOĞLU 9. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye gelen çocukta önce akciyerlerinde sorun olduğu zannediliyor. Sonra çocuğun durumu kötüleşiyor. Derilerinde döküntüler ve derin kızarıklıklar baş gösteriyor. Hasta çocukla ilgilenen Emre, onun arkadaşlarıyla birlikte eski bir eve ruh çağırmaya gittiğini öğreniyor. Annesi ile babası ayrı çocuğun başında sürekli kavga eden karı koca, Emre’yi ve Hekimoğlu’nu da zor durumda bırakıyor.

Dünyaca ünlü doktor olan Emre’nin babası hastaneye oğlunu görmeye geliyor. Ancak Emre, kendisini ve annesini yıllar önce terk eden, hiçbir özel gününde yanında olmayan babasıyla görüşmek istemiyor. Ama adam onunla görüşmek için sürekli bekliyor. Hekimoğlu, Emre’nin babasının akciyer kanseri olduğunu ve pek az bir ömrü kaldığını anlıyor.

Çocuğun tedavileri cevap vermiyor ve daha da kötü oluyor. Önce çocuğun Şarbon hastası olduğunu düşünülüyor. Hastanenin bağışçılarından olan çocuğun babası, Emre’ye ve Hekimoğlu’na kötü davranıyor. Hekimoğlu, adamla konuşup onun orta Asya’ya gidip gitmediğini soruyor. Adam önce inkar etse de sonra uzun yıllar Hindistan’da kaldığını itiraf ediyor.

Hekimoğlu, adamın bileğindeki rahatsızlıktan onun Cüzzam olduğunu ve virüsü oğluna geçirdiğini anlıyor. Emre, mesafeli bir şekilde babasıyla vedalaşıyor. Sonra Emre, dayanamayıp babasına seslenip ona sarılıyor.

Hekimoğlu 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu Şarbon Vakasını Çözebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler