Ana SayfaDizilerHercai 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Miran Babaannesi İle İlgili Kararını Açıklıyor!

İlgili Postlar

Hercai 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Miran Babaannesi İle İlgili Kararını Açıklıyor!

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai 34. yeni bölümüyle 28 şubat cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Miran, babaannesinin yaptıklarını öğrenip şok olur. Reyyan, şok yaşayan Miran’a tokat atıp kendisine gelmesini sağar. Hazar, çok sevdiği ve askerden geldikten sonra evlenmeyi planladığı Dilşah’ın babası yüzünden Aslanbeylere gelin gittiğini öğrenir ve büyük üzüntü içerisine girer. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Miran, babaannesi ile ilgili kararını açıklıyor. Azize konaktan gidecek mi?

Cuma Dizileri 2020

Miran Babaannesi İle İlgili Kararını Açıklıyor!

Hercai 34. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nasuh, Mehmet Aslanbeyi kendisinin vurduğunu itiraf etmesi Hazar’ın kulaklarında çınlıyor. Miran, babaannesinin asıl yüzünü görüyor ve konağın ortasında ona, o soyadı taşımayı hak etmeyen zalim bir kadın olduğunu, eşyalarını hazırlattığını söyleyip ondan, konağı terk etmesini istiyor. Hazar ile Miran, Dilşah’ın mezarının başında el sıkışıyor. Miran, bundan sonra karşılaşacağı gerçeklerle yüzleşmeye hazır mıdır?

İşte Hercai 34. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1232377576397713409

HERCAİ 33. BÖLÜM ÖZETİ!

Miran, sevgililer gününde Reyyan’ı, İstanbul’a götürür. İkili çok güzel bir akşam yemeye hazırlanırken karşılarına Miran’ın Amerika’dan okul arkadaşı Dönes çıkar. Harun, Dönes’i bulup Türkiye’ye getirir. Miran, karşısında Dönes’i görünce çok şaşırır. Reyyan’da Miran’ı ondan kıskanır. Dönes onları oyalarken Harun, onların odasına girip notu Miran’ın cebine koyar.

Dönes’in fenalaşma numarasıyla dışarı çıkan Miran, Harun’u da orada görünce bunların bir tesadüf olmadığını anlar. Harun hemen Dönes’le sevgili olduklarını ama ayrıldıklarını onunla son kez konuşmak için buluştuğunu söyler. Ancak yinede Miran’ı inandıramaz. Miran, kendisini Dönes’ten kıskanan Reyyan’a onu asla sevmediğini kendisinin tek onu sevdiğini söylemesiyle olay tatlıya bağlar.

Hazar ve Miran’ın ortaklık anlaşması devam eder. Miran kendisine gelen notu araştırması için Hazar’la iş birliği yapar. Geçmişi daha fazla kurcalayıp sakladığı sırların ortaya çıkmasından korkan Nasuh, Dilşah’ın sırdaşını bulmak için araştırma yapan Hazar’ı durdurmak için harekete geçer. Kadını bulup ondan, Hazar gelirse gerçekleri anlatmamasını ister.

Harun ile Hanife, iş birliğiyle tüm aile Yaren’in, amcasının ölümüne neden olabilecek mektubu sakladığını ortaya çıkarınca ortalık karışıyor. Handan, Harun’la nişanı atmaması için konuşur. Hazar, Dilşah’ın arkadaşını bulup tüm olanları planlayanın babası olduğunu öğrenir. Miran ise, babaannesinin şimdiye kadar annesi hakkında yalan söylediğini öğrenir.

Hercai 34. Bölüm 1. Fragmanı Yayınlandı! Miran Annesi Hakkında Öğrendiği Gerçekle Yıkılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler