Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız'la Kuzey Arasındaki...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız’la Kuzey Arasındaki Buzlar Eriyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. yeni bölümüyle 28 mart cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’le oturup onunla artık sadece arkadaş olabileceğini söyler. Yaşar, teknenin tapusunu Yıldız’a, mandıranın tapusunu ise Sefer’e verir. Sefer’in bu durum pek hoşuna gitmez. Kuzey, Çetin’i bulup onu dövüp, şikayetini geri almasını ister. Yıldız ile Kuzey, psikologa gider. Çetin, Şule’nin kozlarının olduğu diski Yıldız’a verir. Yıldız’la Kuzey arasındaki buzlar eriyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yıldız’la Kuzey Arasındaki Buzlar Eriyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, baygınlık geçiriyor ve Yıldız onu hastaneye yetiştiriyor. Hastanede gözlerini açan Kuzey, karşısında Yıldız’ı görüp birde onun kendisini öptüğünü görünce mutluluktan havalara uçuyor. Doktor Cihan’ın annesi oğlunu Pembe’yle evlendirmeye sonunda razı oluyor. Sefer’e, bir şeyler oluyor ve gizli güçlerinin olduğunu zannediyor. Kuzey, Yıldız’ı koydaki kulübede çay içmek için ondan randevu istiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Yıldız’ın yardım çığlıklarını son anda duyan Sefer ve kızlar, ters bir şeyler olduğunu anlayıp tekneyi durdurur. Kuzey, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Yıldız, yaptığı şey için büyük bir pişmanlık içine girer. Hatta Kuzey’e kendi kanını verir. Polisler, Kuzey gözünü açar açmaz ondan ifade almak ister.

Kuzey, ifadesinde Yıldız’ı ele vermeyip, kendi kendisini vurduğunu söyler. Yıldız, Kuzey iyileştikten sonra yine ona mesafesini koyar. Kuzey, her gün karşısına çıkıp Yıldız’dan af diler. Nahide, bunun böyle olmayacağını Kuzey’in ortadan kaybolup Yıldız’ın onu merak etmesi gerektiğini söyler. Kuzey, ortadan kaybolur. Her gün karşısında Kuzey’i görmeye alışık Yıldız, onu göremeyince ne işler karıştırdığını merak etmeye başlar.

Ama, kendisine kurulan tuzağı anlar. Mahmut’u Kuzey’in saklandığı yere gönderir. Mahmut, Kuzey’e Yıldız’la buluşacağını söyler. Arkasından Yıldız gelir. Kuzey, onların gerçekten buluşmaya geldiğini zannedip arkasını dönüp gider. Yıldız, Kuzey’in arkasından sarılıp, oraya onun için geldiğini ona oyun oynadığını söyler ve ikili barışır.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule’nin Tüm Kozları Yıldız’ın Eline Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler