Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! 'Bitmeyen Aşk'!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 61. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! ‘Bitmeyen Aşk’!

Bir Zamanlar Çukurova 61. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Herkes mahkemeye Demir’in Züleyha’yı kurtarmak için geldiğini zanneder. Ancak Demir, eşini sevdiğini ve şerefine leke sürüp kendisine öldürmeye çalıştığı için onun özgürlüğü hak etmediğini söyler. Artık hapisten çıkamayacağını düşünen Züleyha, artık Adnan’ın Yılmaz’ın oğlu olduğunu öğrenmesini ister. Züleyha, kendisini görmeye gelen Yılmaz’a, onu sevmekten vazgeçmediğini ve dünyaya yeniden gelse yine onu seveceğini söyler. Dizinin yeni fragmanında; Ertesi gün gazeteler, ‘Bitmeyen Aşk’ manşeti atınca Demir, küplere biner.

Perşembe Dizileri 2020

‘Bitmeyen Aşk’!

Bir Zamanlar Çukurova 51. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Gazete manşetlerinde ‘Bitmeyen Aşk’ yazısını gören Demir, Adnan’ı kimsenin bulamayacağı bir yere götürür. İyice umutsuzluğa kapılan Züleyha, Yılmaz’a da artık gelmemesini söyler. Yılmaz ise, onun hapisten kurtulacağını İstanbul’a gidip yeni bir hayat süreceklerini söyler.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 61. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1242902488019238912

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 60. BÖLÜM ÖZETİ!

Fekeli ile Yılmaz, Züleyha’nın peşinden yola çıkar. Ancak Çetin’in bıçaklanma haberiyle hastaneye döner. Orada Fekeli, Demir’in Züleyha tarafından vurulduğunu öğrenir. Yılmaz’da, Çiftliğe gittiğinde, jandarmaların Züleyha’yı götürdüklerini görüp arkasından koşar. O anları gören Müjgan, yaptığı hatayı değil hala Yılmaz’ın Züleyha’nın peşinden koşmasını kafaya takar.

Yılmaz, eve gelip Müjgan’a boşanmak istediğini açıklar. Müjgan, Yılmaz’a yalvarsa da o, kabul etmez. Behiye, yeğenine artık bu işin dönüşü olmadığını boşanma şartlarını konuşup Yılmaz’dan para, mal mülk almasını tavsiye eder. Züleyha, savcı hanıma başından geçenleri anlatır.

Julide, onu en hafif cezayla kurtarmak için elinden geleni yapar. Üç yerinden vurulan Demir’in ise durumu ciddiyetini korur. Hünkar, oğlu için gözyaşı dökerken onu Fekeli, sakinleştirmeye çalışır. Saniye, Naciye ile konuşup Hatip’ten Gaffur’un imzaladığı senedi alır. Bir ay sonra Demir, hastaneden çıkıp evine gelir.

Hünkar, Züleyha’yı hapiste ziyaret edip ona çocuklarını gösterir ve onu kurtaracağına söz verir. Oğluyla konuşan Hünkar, çocukların itibarının da bu durumda zedeleneceğini söyleyip Züleyha’yı hapisten çıkarmaları gerektiğini söyler. Demir, Yılmaz’ın her görüş günü Züleyha’yı ziyarete gittiğini öğrenir.

Hatta, onları görür. Züleyha’nın mahkeme günü gelir. Tüm şahitler hazır vaziyette mahkemeye gelir. Demir’in mahkeme gelmesi herkesi şok eder. Eğer, Züleyha’dan şikayetine devam ederse en az on yıl hapis yatacağı bilinir. Herkesin gözü Demir’in vereceği ifadeye çevrilir. Öte yandan Müjgan, çocuğunu halasından Yılmaz’a gönderip bir veda mektubu bırakıp bileklerini keserek intihar eder.

Bir Zamanlar Çukurova 61. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Demir’den Beklenmeyen İfade!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler