Ana SayfaDizilerÖğretmen 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akif'in Yardımıyla Yılmaz Çeteyi Çökertiyor!

İlgili Postlar

Öğretmen 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Akif’in Yardımıyla Yılmaz Çeteyi Çökertiyor!

Fox Tv’nin gözde dizilerinden Öğretmen 4. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, hastaneden çıkıyor ama kimseyi tanımıyor. Yılmaz, komiser görevden alınıp tekrar suç çetesi soruşturmasına veriliyor. Zeynep, evine gelip Akif’le birlikte çekilmiş videolarını izleyip onu arıyor ve eğer bu işi kendisi için yapıyorsa ondan yapmamasını çocukları serbest bırakmasını istiyor. Tüm düğümler çözülüyor. Akif’in yardımıyla Yılmaz çeteyi çökertiyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Akif’in Yardımıyla Yılmaz Çeteyi Çökertiyor!

Öğretmen 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizi virüs salgını nedeniyle çekimlerine bir süre ara vermek zorunda kaldı. Akif, Yılmaz’ın istediği bilgiyi vermediği için seçtiği beş öğrenciyi alıp başka bir odaya götürüyor. Herkes, onun o beş öğrenciyi öldürdüğünü zannediyor. Buna neden olduğu için Yılmaz, bu soruşturmadan alınıyor ve suç çetesi soruşturmasına veriliyor. Yılmaz, zaten uzun süredir bu çetenin peşindedir.

ÖĞRETMEN 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif, çocukları korkutmak için bir patlama daha yapıyor. Ateş, bir suç örgütüne bulaşmıştır. Onlardan para alıp Rüya’yı onlara götürmüştür. Tüm bunları bilen Akif, Ateş’ten her şeyi itiraf etmesini istiyor. Ateş, felçli annesi ve iki küçük kardeşini koruyamamaktan korkuyor. Akif, hocayla kavgaya tutuşan Ateş, onu yere yatırıp yumruklamaya başlıyor.

Gizem, kargaşa sırasında Akif’in odasına girip arkadaşlarının yaşadığını ve onun tüm bunları onları korumak için yaptığını öğreniyor. Gelip sınıfa arkadaşlarının yaşadığını, Akif hocanın iyi birisi olduğunu söylüyor. Akif, Yılmaz’ı arayıp telefonu açık bırakmasını istiyor. Ateş, suç çetesinin gizli bir yeri olduğunu orada çetenin gizli işlerini yürüttüğünü söylüyor.

Yılmaz, gizli odayı bulup suç çetesini enseliyor. Akif, Ateş’e annesine bakması için yatılı bir hemşirenin ayarlandığını ve kardeşlerine de bakılacağını söylüyor. Zeynep, hiç bir şey hatırlamıyor ve babası bile ona yabancı biriymiş gibi geliyor.

Yılmaz, baştan beri Akif’in kendisine yardım ettiğini ve bu suç çetesinin elindeki çocukları kurtarmak için bu hareketi yaptığını anlıyor.Akif, derin bir nefes alıp çocuklara her şeyi anlatacağını söylüyor. Ancak zaten hasta olan Akif yere düşüp bayılıyor.

Öğretmen 4. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Zeynep Akif’ten Çocukları Serbest Bırakmasını İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler