Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule'nin Tüm Kozları...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şule’nin Tüm Kozları Yıldız’ın Eline Geçiyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Sefer’e sesini duyurmak için kendisini paralıyor. Önce dalgaya alsa da bir terslik olduğunu anlayıp Kuzey’in yaralı olduğunu anlıyor. Kuzey, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ama Yıldız, yine onu affetmiyor. Nahide, ikiliyi bir araya getirmek için yeni bir plan yapıyor. Yıldız’da misilleme yapınca Kuzey, tam ondan vazgeçmişken her şeyin şaka olduğunu öğreniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sonunda Şule’nin tüm kozları Yıldız’ın eline geçiyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Şule’nin Tüm Kozları Yıldız’ın Eline Geçiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, Kuzey’le oturup onunla artık sadece arkadaş olabileceğini söylüyor. Yaşar, teknenin tapusunu Yıldız’a, mandıranın tapusunu ise Sefer’e veriyor. Sefer’in bu durum pek hoşuna gitmiyor. Kuzey, Çetin’i bulup onu dövüp, şikayetini geri almasını istiyor. Yıldız ile Kuzey, psikologa gidiyor. Çetin, Şule’nin kozlarının olduğu diski Yıldız’a veriyor. Yıldız diski ne yapacak?

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 27. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 26. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız’ın yardım çığlıklarını son anda duyan Sefer ve kızlar, ters bir şeylerini anlayıp tekneyi durduruyor. Kuzey, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Yıldız, yaptığı şey için büyük bir pişmanlık içine giriyor. Hatta Kuzey’e kendi kanını veriyor. Polisler, Kuzey gözünü açar açmaz ondan ifade almak istiyor.

Kuzey, Yıldız’ı ele vermeyip, kendi kendisini vurduğunu söylüyor. Yıldız, Kuzey iyileştikten sonra yine ona mesafesini koyuyor. Kuzey, her gün karşısına çıkıp Yıldız’dan af diliyor. Nahide, bunun böyle olmayacağını Kuzey’in ortadan kaybolup Yıldız’ın onu merak etmesi gerektiğini söylüyor. Kuzey, ortadan kayboluyor. Her gün karşısında Kuzey’i görmeye alışık Yıldız, onu göremeyince ne işler karıştırdığını merak etmeye başlıyor.

Ama, kendisine kurulan tuzağı anlıyor. Mahmut’u Kuzey’in saklandığı yere gönderiyor. Mahmut, Kuzey’e Yıldız’la buluşacağını söylüyor. Arkasından Yıldız geliyor. Kuzey, onların gerçekten buluşmaya geldiğini zannedip arkasını dönüp gidiyor. Yıldız, Kuzey’in arkasından sarılıp, oraya onun için geldiğini ona oyun oynadığını söylüyor ve ikili barışıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey’in Yeni Taktiği Tutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler