Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey'in Yeni Taktiği...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey’in Yeni Taktiği Tutacak Mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk, 26. yeni bölümüyle 21 mart cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız’ın vurduğu Kuzey, kan kaybından bayılır. İyice paniğe kapılan Yıldız, havaya işaret atışı atmaktan başka çaresi kalmaz. Sefer’in teknesini gören Yıldız, onun durması için ondan yardım istemek için el sallar. Dizinin yeni fragmanında; Yıldız’ı, ikna edemeyen Kuzey, onu yokluğuyla dize getirmeye çalışıp ortadan kayboluyor. Kuzey’in yeni taktiği tutacak mı?

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey’in Yeni Taktiği Tutacak Mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kuzey, Yıldız’ın verdiği kanla hayata dönüyor. Ama yinede Yıldız’dan vazgeçmiyor. Ne yapsa aşkına karşılık bulamayan Kuzey, Nahide’nin taktiğini uygulayıp ortadan kayboluyor. Yıldız, ortadan kaybolan Kuzey’i merak etmeye başlıyor. Onu başka bir kadınla basacağını zanneden Yıldız, Kuzey’in yerini öğrenip yanına gidiyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Kuzey, Şule’nin imzaladığı boşanma protokolünü büyük bir heyecanla avukata bırakıp boşanmasını kutlamak için iskelede eylence düzenler. Herkes gülüp oynar ve Pembe, ertesi gün herkese kardeşinin boşanmasının şerefini etli pilav dağıtacağını açıklar. Evde büyük bir hazırlık devam ederken Kuzey’in annesi, olanları öğrenip oğlunu bir güzel döver.

Yıldız, Mahmut kaptanla birlikte denize açılır. Kuzey, Yıldız’ı Mahmut’an kıskanır ve onların peşine düşer. Babasının teknesini alan Kuzey, Sefer’den kendisine kaptanlık öğretmesini ister. Kızları da miço olarak tekneye bindirir. Ancak, tekne çalışmaz. Yıldız, Kuzey’in peşinden gelmemesi için tekneyi sabote etmiştir.

Kuzey, tekneyi Sefer’e emanet edip gizlice Yıldız’ın teknesine biner. Yıldız, onu görünce adamlarını Kuzey’in üzerine salar. Ancak Kuzey, adamların hepsini etkisiz hale getirip denize atar. İkili sonunda baş başa kalır. Ama Yıldız, Kuzey’le görüşmek istemediğini söyleyip onun üzerine ateş eder.

Vurulma pahasına Kuzey, Yıldız’ın yanına gider. Ama kurşunlardan biri bacağına isabet eder. Yıldız, ilk yardım çantasını getirirken Kuzey, telsiz bağlantılarını koparıp onun telefonunu denize atar. Kuzey, kan kaybetmeye devam eder ve onu ölümüne sevdiğini böylelikle ispat etmiş olur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’i Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler