Ana SayfaDizilerHizmetçiler 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yiğit Ela'da Gizemli Bir Şeyler Olduğunu...

İlgili Postlar

Hizmetçiler 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yiğit Ela’da Gizemli Bir Şeyler Olduğunu Anlıyor!

Hizmetçiler dizisi 3. yeni bölümüyle 21 mart cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ela, Derin’in telefonundaki videoyu Gülseren’e izletir. Videoyu izleyen Gülseren, o videonun başkasının eline geçmesinden korkar. Ela, videoyu Gülseren’e izlettikten sonra kimliğinin ortaya çıkmasından korkmaya başlar. Aras ile Ela’nın çarpışmasıyla telefon yere düşer. Ela’nın eline o telefonun nasıl geçtiğini sorgulayan Aras, ondan şüphelenmeye başlar. Yiğit de bu telefonun peşine düşer ve görüntülerin gönderildiği telefonun siteden birine ait olduğunu anlar. Dizinin yeni fragmanında Yiğit, Ela’da gizemli bir şeyler olduğunu anlıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Yiğit Ela’da Gizemli Bir Şeyler Olduğunu Anlıyor!

Hizmetçiler 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Neslihan’ın Yiğit’e olan saplantısı devam ediyor. Ondan kendisini sevdiğini itiraf etmesini istiyor. Hacer’in tek derdi ise Çiçek’i Armağan’dan uzak durmasıdır. Bir diğer yandan Atiye hiç tahmin edemeyeceği bir durumla karşılaşır. Yiğit ise, Derin’in Ela’ya gönderdiği videonun peşine düşer ve o videonun ona nasıl ulaştığını sorgular.

İşte Hizmetçiler 3. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/Hk7vqRzCsH8

HİZMETÇİLER 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Ela, Gülseren’in iğneli laf sokmalarına rağmen, Yusuf’un bakıcılığını yapmaya devam eder. Yiğit, üvey kardeşi Aras’ın kapısını çalıp ona Derin’in yerini bilip bilmediğini sorar. Aras, bilmediğini ama onun, gencecik bir kızın hayalleriyle oynayıp hayatını mahvettiğini söyler. Yiğit ise, Derin’in tanıdığı gibi biri olmadığını söyler.

Armağan arkadaşları ile eğlendiği davetten Çiçeği arayıp başının dertte olduğunu söyler. Çiçek de apar topar onun yanına geldiğinde onun, çok sarhoş olduğunu görür. İkili biraz eğlendikten sonra Çiçek Armağan’ı eve getirir. Çiçek o geceyi Armağan’la birlikte geçirir. Hacer, Armağan’ı uyandırmak için sabah odasına gittiğinde kızının çantasını görüp yıkılır.

Kızını Armağan’dan vazgeçirmek için bir plan yapar. Armağan’dan arkadaşlarını çağırmasını onlara mantı yapacağını söyler ve Çiçek’ten onlara hizmet etmesini ister. Çiçek, Armağan’ın arkadaşlarının karşısında aşağılanır ve bu durumu bilerek yaptığı için annesini affetmez. Yiğit. üç aydır hizmetçilerin maaşını ödeyemiyor.

Gülseren, bunu hizmetçinin işten ayrılmak istemesiyle öğrenir. Aras, şirket hesaplarını inceleyince büyük bir miktar paranın başka bir hesaba aktarıldığını öğrenir. Yiğit’de, o parayı Derin’in hesabına aktardığını itiraf eder. Bu durumu evdekilerde öğrenir.Ela, Derin’in telefonunun şifresini sonunda çözür.

 Hizmetçiler 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aras Ela’nın Kim Olduğunu Anlıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler