Ana SayfaDizilerGel Dese Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Murat'ın İhanetini Kabul...

İlgili Postlar

Gel Dese Aşk 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yasemin Murat’ın İhanetini Kabul Mu Edecek?

Atv’nin yeni dizisi Gel Dese Aşk, 3. yeni bölümüyle 22 mart pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yasemin, Murat ile Bahar’ın ilişkisini öğrenir. Sitare, Bahar’ı asla Yasemin’in yerine geçemeyeceği konusunda uyarıp,  yol yakından bu sevdadan vazgeçmesi gerektiğini söyler. Derin’de, annesinin baskılarından sıkılmaya başlar. Onur ise, Bahar’ın babasına yakınlaşmak için Murat’la birlikte olduğunu düşünür. Murat, Bahar’la konuşup kendisinin karısını aldatmak istemediğini söyleyip ondan ayrılmaya karar verdiğini söyler. Dizinin yeni fragmanında; Yasemin, Murat’ın ihanetini kabul mu edecek?

Pazar Dizileri 2020

Yasemin Murat’ın İhanetini Kabul Mu Edecek?

Gel Dese Aşk dizisinin 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yasemin, Murat’a Bahar’la ne zamandır birlikte olduğunu soruyor. Murat ise, uzun yıllardır hissetmediği bir şeyi hissettiğini söyleyip Bahar’ı sevdiğini söylüyor. Bahar, Murat’ın kendisine aşık olduğunu anlayıp ona kapılarını kapatıyor. Yasemin, çocuklarının iyiliği için Murat’a. kendilerini teskin etmeleri gerektiğini söylüyor.

İşte Gel Dese Aşk 3. bölüm 2. fragmanı….

GEL DESE AŞK 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bahar, Yasemin’in elbisesini iade etmek için onun evine gider. Yasemin, onun Ece’yle yakından ilgilendiğini görünce onu işe alır. Akşam, Murat kapıyı Bahar’ın açtığını görünce şok olur. Bahar, Ece’den annesiyle babasının sürekli kavga edip ayrı yataklarda yattığını öğrenir. Saat geç olunca Murat Bahar’ı eve bırakır ve ikili tekrar görüşmeye başlar.

Murat, Bahar’a o kadar kapılır ki en önemli toplantısını bile kaçırır. Sitare, Bahar’la Barlas’ı konuşurken görünce şüphelenip onu takip eder. Kocasıyla Bahar’ı yakalayacağını zanneden Sitare, Murat’la onu birlikte görür. Bahar, bir küpe beğenir. Ancak kuyumcu onun satılmış olduğunu söyler.

Murat, gidip küpeyi alıp cebine koyar. Ama Yasemin, küpeyi kendisine alındığını düşünüp kulağına takar. Bahar, Yasemin’in kulağındaki küpeyi görünce çok sinirlenir. Derin, gizli gizli içki içmeye başlar. Annesiyle babasının barışması için otel arayan Derin’e Bahar yardımcı olacağını söyler.

Hem Murat, hemde Yasemin buldukları notta yazan otele gider. Murat, otele gittiğin kapıyı Bahar açar. Yasemin de, Murat’ın kendisine süpriz yapacağını düşünerek otele gider. Ancak kapıyı Bahar açar. Murat’la Bahar’ı aynı odada gören Yasemin donup kalır. Derin ise doktorun verdiği ilaçları içki ile birlikte alınca bayılıp kalıyor. Onu Ece bulur.

Gel Dese Aşk 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Murat Bahar’ı Terk Mi Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler