Ana SayfaDizilerZemheri 10. Son Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Dizinin Final Bölümünde Neler Oldu?

İlgili Postlar

Zemheri 10. Son Bölümüyle Ekranlara Veda Etti! Dizinin Final Bölümünde Neler Oldu?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen Zemheri dizisi maalesef reyting kurbanı oldu. Dizinin final bölümünde; Ertan, Ayaz’la Firuze’nin bulduğu video sayesinde tutuklanıyor. Ancak Ertan, hapse girmeden aileye bir darbe vurmanın derdine düşüyor ve Elvan’ın Yasin’i öldürdüğünü polislere ihbar ediyor. Berrak ise, Ayaz ile Firuze’nin birlikte olduğunu öğrenip sinir krizi geçiriyor. Zemheri final bölümünde başka neler oldu haberimizde!

Çarşamba Dizileri 2020

Zemheri Final Bölümünde Neler Oldu?

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve büyük bir ilgiyle izlenen Zemheri dizisi de izleyenlerini üzdü ve final yapmak zorunda kaldı. Aslında dizinin yayın günü farklı olsaydı final yapmayabilirdi. Böylesi büyük bir oyuncu kadrosuyla dizinin final yapması izleyicilerini hayli üzdü.

ZEMHERİ FİNAL BÖLÜM ÖZETİ!

Ertan, Ayaz’ın onu bitirecek videosunu mahkemeye vermesiyle. çalışanlarını bile isteye ölüme sürüklediği anlaşılır. Tutuklanan Ertan, son bir hamle yapıp, Yasin’in öldürdüğünü söyleyip onun tutuklanmasını ister. Polisler Elvan’ı, tutuklamak için eve gelir. Elvan. ailesine olanları anlatıp katil olmadığını söyler,

Bu arada Berrak, Ayaz’la Firuze’nin sevgili olduğunu ve evleneceklerini öğrenip sinir krizleri geçirir. Berrak, bu sinir krizi sonucu bebeğini kaybeder. Mehveç, kardeşini bir an olsun yalnız bırakmaz. Yaşar, Aliye’nin Ertan’dan aldığı tapuyu geri vermesi konusunda ısrar eder. Aliye ise, canı pahasına tapusundan vazgeçmek uğruna 25 yıllık kocasından boşanmayı göze alır.

Yaşar, karısını vazgeçirmek için elinden geleni yapar. Aliye, tapuyu vermemek için kendisini binanın üzerinden atmaya çalışır. İkna olan Aliye, binanın tepesinden iner. Ayaz, Firuze ile evlilik hazırlıklarına başlar. Ertan’ın eline düşen iki kardeşini de yanına alan Ayaz, damatlığını giyip Firuze’nin evine gider.

Büyük bir mutlulukla gelinliğini giyen Firuze, babasıyla uzun uzun konuşup vedalaşır. Mahallede davul zurna eşliğinde tüm aile oynar. Bavullarını hazırlayıp ülkeyi terk etmeye hazırlanan Berrak ise, Ayaz ile Firuze’nin düğününü geriden izleyip çeker gider. Yıllar sonra kavuşan iki aşık ise, arabalarına bilip mutlu olup kimsenin onları rahatsız edemeyeceği bir hayat kurmak için yol alıyor.

 Zemheri 10. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ayaz’la Firuze’nin Mutluluğuna Gölge Mi Düşecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler