Ana SayfaDizilerÖğretmen 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mevsim'in Çantasına Videoyu Kim Koydu?

İlgili Postlar

Öğretmen 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mevsim’in Çantasına Videoyu Kim Koydu?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Öğretmen 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif,  Yılmaz komiseri arayıp videoyu çeken öğrenciyi bulup bulmadığını sorar. Yılmaz, Bulduğu ismi Akif’e söylemekte tereddüt eder. Akif, 5 öğrencinin ismini sayıp onların tahtaya çıkmasını ister. Telefonun ucundaki Yılmaz komiser ise,  ne yapacağını bilemez. Öğrenciler ise korku içerisinde kendilerine ne olacağını beklemeye başlar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Akif, öğrencileri sorgulamaya devam ediyor. Mevsim’in çantasına videoyu kim koydu?

Çarşamba Dizileri 2020

Mevsim’in Çantasına Videoyu Kim Koydu?

Öğretmen dizisi 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı, Akif, bir öğrencinin hayatına mal olan öğrencilere büyük bir vermek istediği yolda. videoyu kimin paylaştığını öğrenmeye çalışıyor. Öğrencilerden biri, kendisinin yaptığını söyleyip Akif hocaya  el kaldırıyor. Asıl suçluları ve onlara büyük bir hayat dersi vermek isteyen Akif, suçu kabul edenin aslında suçlu olmadığını biliyor.

İşte Öğretmen 4. bölüm 1. fragmanı,,,

ÖĞRETMEN 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Akif, Yılmaz komiseri arayıp, videoyu paylaşan kimse bulmasını istiyor. Eğer bulmaz ise sınıftan beş öğrenciye öldüreceğini söylüyor. Bu arada Zeynep, en son hatırladığı Akif’tir ve onun kendisini bile isteye canına kast ettiğini düşünüyor. Aslında, Zeynep müdür yardımcısıyla tartışıp ve ondan tehdit alıyor.Ona, okuldan çıkar çıkmaz başına neler gelebileceğini söyleyip tehdit ediyor.

Zeynep, yaşadığı tehditten sonra Akif’i arıyor. Ama, bir araba gelip onu eziyor. Zeynep, uyandığında başında en son gördüğü Akif’i hatırlıyor ve başına gelenleri onun yaptığını düşünüyor. Polisler, Zeynep’i sorguya alıyor ve o kendisini vuranın Akif olduğunu söylüyor. Zeynep’in telefonundan Akif’i polisler arattırıyor.

Akif, telefona cevap verip Zeynep’i, çok özlediğini söylüyor. Zeynep ise, Akif’e nasıl bir yalancı olduğunu söyleyip ona ateş püskürüyor. Zeynep’in babası, Akif’i arayıp ona durumu bildiriyor. Akif, Yılmaz komiseri arıyor ve ondan videoyu kimin paylaştığını öğrenmek istiyor. Ondan cevap alamayınca polislere oyun oynuyor.

Yılmaz komiser, cevabı komiserden istiyor ancak, o cevabı veremeyince kendisi suçluların ismini veriyor. Tüm videoyu Ateş’in çektiği ortaya çıkıyor. Akif’in aldığı çocukları içeri alıyor. İçeri giren çocuklar Tuğrul’un yaşadığını görüp mutlu oluyor. Diğer öğrenciler ise içeride ölüm kalım savaşına devam ediyor.

 Öğretmen 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Akif’ten Korkutan Karar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler