Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Bomba Transfer..

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Bomba Transfer..

ATV’de ekranlarının Salı akşamında izleyicisini televizyona kitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bomba bir oyuncunun transferi yapıldı. . Başarılı dizinin kadrosuna yılların  usta bir isim dahil oldu. Tüm Detaylar Haberimizde..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a Bomba Transfer..

Ekrana geldiği 5 sezonundan bu  tarafa her zaman reyting rekortmeni olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde şok  gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. EDHO’nun son yayınlanan bölümünde usta oyuncu Mustafa Üstündağ’ın senaryo konusu gereği diziden ayrılması i sonrası EDHO’ya flaş bir ismin transferi yapıldı.

Ali Sürmeli Kimdir?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili görsel sonucu

Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Hüseyin Avni Danyal, Turgay Tanülkü gibi birbirinden ünlü isimlerin omuz omuza olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Boran karakterine can veren oyunvu Mustafa Üstündağ diziden ayrılmıştı. Dizi yönetimi bu önemli boşluğu doldurmak için usta isim 61 yaşındaki oyuncu Ali Sürmeli’yi kadroya dahil etmeyi uygun buldu.

oyuncu Ali Sürmeli ile ilgili görsel sonucu

Yönetmenliğini Onur Tan’ın yaptığı dizide peşpeşe gelen ani ölümler senaryoya damgasını vurdu. Tv 100 ekranlarından Birsen Altuntaş’ın yaptığı özel habere göre; Ali Sürmeli “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”ın kadrosuna dahil olduğuydu.

oyuncu Ali Sürmeli ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler