Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar İle Kaya Çilingiroğlu'nun Koronavirüs Polemiği Tırmanıyor!

İlgili Postlar

Hülya Avşar İle Kaya Çilingiroğlu’nun Koronavirüs Polemiği Tırmanıyor!

Ünlü oyuncu Hülya Avşar, dün sahilde yürüyüş yaparken Magazin mıhabirlerince objektiflere takıldı. Eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun açıklamalarından sonra onun aksine Koronavirüsü’ne karşı önlem alan Hülya Avşar, eski eşine neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Hülya Avşar Hayat İlişkisi Hakkında Konuştu!

Hülya Avşar İle Kaya Çilingiroğlu’nun Koronavirüs Polemiği Tırmanıyor!

Ünlü oyuncu Hülya Avşar geçtiğimiz gün Yeniköy’de objektiflere yürüyüş yaparken yakalandı. Sahilde tek başına yürüyüş yapan güzel oyuncu tüm dünyayı ve ülkemizi kasıp kavuran Koronavirüsüne karşı ağzını atkı ile sararak önlem almaya çalıştığını söyledi.

SAĞLIK BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

“Ben temiz bir adamım. Koronavirüs olduğu için ellerimi yıkamıyorum, ellerimi zaten yıkıyorum. Mesela insanlarla öpüşmeyi sevmezdim eskiden beri, elimle insanları iterim öpmesinler diye. Şimdi millet öpüşmemeye başladı, bu yeni değil ki, ben yıllardır yapıyorum.” diyerek sözlerine devam eden, Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu;

Kaya Çilingiroğlu Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu: “Virüs Gelirse Gelir Mukadderat.”

“Gelirse gelir, mukadderat. Bir alın yazım var. Panik yapmaya gerek yok. Sosyal medyada ‘Evinde kal’ falan yazıyor, kalsan ne olacak. Koronavirüsün ne olduğunu biliyor musun, yok. Ne zaman biteceğini biliyor musun? Şimdi evden çıkıp yürüdüm, baktım şöyle marketler mal dolu, öyle yağmalayan da yok.” demişti.

Hülya Avşar Kaya Çilingiroğlu’nu Dövdü Mü?

Kaya Çilingiroğlu'ndan şaşkına çeviren koronavirüs yorumu: Bir alın yazım var, panik yapmayın

Hülya Avşar: “Herkes Kendi Bacağından Asılır”

Güzel oyuncuya, kızı Zehra’nın babası eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun önlem almadığına dair açıklamaları üzerine gazetecilere Hülya Avşar şöyle söyledi; “Bir de doktor anne baba çocuğu, herkes kendi bacağından asılır. O da böyle! Bazen cesaretli insanlara da ihtiyacımız var. İçimiz karardı.”

Hülya Avşar Kimdir?

Hülya Avşar: “Boş Olan Yerlerde Geziyorum”

“Bugünlerde en başta psikolojimi bozmamaya çalışıyorum, dikkat ettiğimiz sürece bir şey yok. Evden çıkıyorum ama tek başıma boş olan yerlerde geziyorum. Kayınvalidemle her zaman konuşuyoruz.(eski kayınvalidem ama benim için hep bir anne olmuştur.)”

hülya avşar ile ilgili görsel sonucu

“….Doktor olduğu için çok bilinçli. Yapmamız gerekenler; ellerimizi yıkayacağız, mesafeli olacağız, çok da kalabalığa girmeyeceğiz.Evlerimizi havalandıralım. Kurallara uyalım. Şu sıralar misafir olaylarına girmiyoruz, internet üzerinden görüşüyoruz.”

Sağlık Bakanımızı Gördüğüm Yerde Sarılacağım!

“….Sağlık Bakanımızı gördüğüm yerde boynuna sarılacağım. Çok çalışkan bir insan, sakin ve her şeyi adım adım götürüyor. Bizim için büyük bir şans. Allah yardımız olsun.”

hülya avşar ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler