Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar Hayat İlişkisi Hakkında Konuştu!

İlgili Postlar

Hülya Avşar Hayat İlişkisi Hakkında Konuştu!

Hatırlarsanız 2011 senesinde “Kral TV Müzik Ödülleri”nde mini konseri için hazırlanan Tarkan sahneye çıkmamış ve ödülü Megastar adına Samsun Demir almıştı. Bu olay karşısında sinirlenen Hülya Avşar ise sonradan yaptığı açıklamalarında Tarkan’ı adeta topa tutmuştu. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Avşar’ın Tarkan sorusuna yanıtı vermişti. Önceki gün ise İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, Hayat İlişkisi Hakkında Konuştu!

Tarkan Kimdir?

Hülya Avşar: Ben Erkek Olsam Kadına Para Veririm!

Hülya Avşar: Yalnızlığa Alıştım!

Hülya Avşar önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Avşar, YouTube’da açtığı kanalın ilk programının çekiminden çıktığını söyledi. Avşar, tekrar televizyona dönüp dönmeyeceğinin sorulması üzerine “Ben artık evde televizyon açmıyorum. Zehra’ya veya arkadaşlarına bakıyorum. Kimse televizyon izlemiyor, herkes YouTube’da” dedi. Uzun süredir hayatında ilişkisinde olmayan Avşar özel hayatıyla ilgili sorulara ise “Galiba bende yalnızlık alışkanlık haline geldi, bir de insanın istemesi lazım. Ne demişler, isteyince arayan bulurmuş. Herhalde anormallik bende ama çok mutluyum hayatımdan, özgürüm ve bugüne kadar yaşadıklarıma sayayım diyorum” diye yanıt verdi.

Hülya Avşar Hayat İlişkisi Hakkında Konuştu!

atırlarsanız 2011 senesinde “Kral TV Müzik Ödülleri”nde mini konseri için hazırlanan Tarkan sahneye çıkmamış ve ödülü Megastar adına Samsun Demir almıştı. Bu olay karşısında sinirlenen Hülya Avşar ise sonradan yaptığı açıklamalarında Tarkan’ı adeta topa tutmuştu. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Avşar’ın Tarkan sorusuna yanıtı vermişti. Önceki gün ise İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, özel hayatıyla ilgili sorulara ise “Galiba bende yalnızlık alışkanlık haline geldi, bir de insanın istemesi lazım. Ne demişler, isteyince arayan bulurmuş. Herhalde anormallik bende ama çok mutluyum hayatımdan, özgürüm ve bugüne kadar yaşadıklarıma sayayım diyorum” diye yanıt verdi.

Hülya Avşar Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler