Ana SayfaÜnlülerEce Erken Canlı Yayında Söylemezsem Olmaz'dan İstifa Etti!

İlgili Postlar

Ece Erken Canlı Yayında Söylemezsem Olmaz’dan İstifa Etti!

İki gün önce evli sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan araçlarına zarar verdiği kamera görüntüleri ortaya çıkan sunucu Ece Erken, hazırlayıp sunduğu Söylemezsem Olmaz programından canlı yayında istifa etti. Ünlü sunucu “Bana bişey olmaz diyemiyorum” deyip Gülben Ergen’e göndermede yaparken Söylemezsem Olmaz görevinin tamamlandığını açıkladı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Ece Erken Skandal ile Gündemde!

Ece Erken Canlı Yayından Söylemezsem Olmaz’dan İstifa Etti!

Ünlü sunucu Ece Erken, Benan Mahmutyazıcıoğlu ile evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olmaya başladı. Magazin gündemine bomba gibi düşen Ece Erken’in sabaha karşı sevgilisinin evine giderek kapılarının önünlerindeki araçlarının yan  aynalarını kırmış olduğu görüntüler ortaya çıktı. Sosyal medyada ve televizyonda çok kısa sürede tepkilerin hedefi olan sunucu Ece Erken, bu sabah sunuculuğunda görevli olduğu Söylemezsem Olmaz’ın canlı yayının da istifa ettiğini açıkladı.

Ece Erken Kimdir?

Ece Erkeni ile ilgili görsel sonucu

Ece Erken: “Gerçekten Tatile İhtiyacım Var”

Uzun bir süredir Ünlü sunucu Bircan Bali ile Beyaz TV televizyonlarında uzunca bir zamandır izlenilen Söylemezsem Olmaz canlı yayınından sunucu Ece Erken, bu sabah çıktığı canlı yayında şöyle konuştu;

“Benim için çok zor bir gece oldu çünkü çok üzüldüm. Allah çok büyük gerçeklerin ortaya çıkacağını biliyorum. Hiç lafı uzatmayacağım; istifa etmem de istenmedi, şimdi siz öyle söylersiniz. Gerçekten tatile ihtiyacım var, yoruldum. Ben bir mücadele içerisinde değildim. Ben 3. şahıs hiçbir zaman olmadım. Tatile gidip kafayı dinleyeceğim. İstifa etmem istenmedi gerçekten herkes arkamda durdu. Psikolojim buna izin vermeyecek. Araba konusu hakkında hiçbir açıklama yapmayacağım. Bu program beni çok yordu ve yıprattı. Kendi çevremde gayet mutluyum. Yüzünü yere eğmeyecek bir evlat yetiştiriyorum. Beyaz TV ailesi bu zamana kadar yanımda olduğu için çok teşekkür ederim. Allah kötü niyetli herkesten bizi uzak tutsun.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler