Ana SayfaÜnlülerEce Erken Skandal ile Gündemde!

İlgili Postlar

Ece Erken Skandal ile Gündemde!

Bir süredir yaşadığı yasak aşk ile gündeme gelen sunucu Ece Erken Skandal ile Gündemde! Yaptığı son eylemle birlikte adeta bomba etkisi yarattı.

Son zamanlarda gündemi yoğun bir şekilde meşgul eden Ece Erken, yaşadığı yasak aşk ile konuşuluyor. Son olarak da aldatılan Nuray Sayar ile ilgili yaptığı yorumlarla dikkat çeken Erken, bu kez de skandal bir durumla gündeme geldi.

Nuray Sayarı’nın Aldatılmasına Yorum Yapan Ece Erken’e Eleştiri Yağmuru

Ece Erken Kimdir?

Ece Erken Skandal ile Gündemde!

Ece Erken’in ilişki yaşadığı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı.

Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun paylaşımına göre evli çiftin araçlarına fiziksel saldırı gerçekleştiriliyor. Güvenlik kameralarını inceleyen çift ise saldırıyı gerçekleştirenin Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan Ece Erken olduğunu görüyor.

Benan Mahmutyazıcıoğlu paylaşımının açıklama kısmına şu yazıyı yazıyor:

Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım… Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları… Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.

Yaşanan bu olayın ardından Benan Mahmutyazıcıoğlu korunma kararı aldırmış.

Bu korkunç görüntülerden ve olaydan sonra Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken’den şiddet, tehdit ve hakaret gördüğünü söyleyip mahkemeden korunma kararı aldırmış.

Ece Erken, Gece Yarısı Gizlice Evli Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ve Eşinin Arabasının Aynalarını Kırarken Yakalandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler