Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki Şarkısını Anlamayanlara Vizyonsuz Dedi!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki Şarkısını Anlamayanlara Vizyonsuz Dedi!

27 Şubat’ta yalan şarkısıyla çıkış yapan Aleyna Tilki kendisine gelen tepkilere sert yanıt vermişti. Sosyal medya hesabından sadece belirli bir kesime hitap ettiği yönündeki açıklamalarıyla tepkileri üzerine çeken ünlü şarkıcı durumu toparlamaya çalışırken ağzından kaçırdığı söz çok konuşulacak! Aleyna Tilki şarkısını anlamayanlara vizyonsuz dedi!

Aileler profesyonel değil

Bir süredir devam eden Aynur Aydın ve Aleyna Tilki polemiğine geçtiğimiz ay babası Mehmet Tilki’de dahil olmuş bunun üzerine ise annesi Demet Akalın için “Demet Teyze” yorumunda bulunmuştu. Ailesinin sosyal medyadan yaptığı çıkışlar hakkında konuşan Tilki “Anneler ve babalar çocuklarına karışır. Bir yanlış yaparlarsa aramızda konuşuruz. Onlar anne ve baba. Bizim gibi profesyonel değiller. Bazı şeylerin nereye gideceğini düşünmeyebilirler” açıklamasını yaptı.

Aleyna Tilki Yeni İmajıyla “Aleyna Baba”

“Farklı Bir Kitleye Hitap Ettim”

“Yalan” şarkısından beklediği ilgiliyi bulamayan Aleyna Tilki bu konu hakkında, “Ülkece zor bir dönem geçiriyoruz. Ben de şarkıyla ilgili çok paylaşım yapmadım. Olması gereken oldu, o yüzden çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Benim şarkılarımın hepsi ilk çıktığında tepki çekiyor. Amacım bu şarkıda herkesin zevki değildi, zevklerini beğendiğim insanların beni beğenmesiydi. Farklı bir kitleye hitap ettim” açıklamasını yapınca sosyal medyadan yoğun eleştiriler aldı.

Aleyna Tilki Şarkısını Anlamayanlara Vizyonsuz Dedi!

Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Aleyna Tilki kırmızı ışıkta durup muhabirlerle kısa bir röportaj yaptı. Daha önce yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını açıklamak isteyen genç şarkıcı “Genele hitap etmedim. Farklı bir kitleye hitap ettim” diyen ve bu sözleri yüzünden tepki çeken Aleyna Tilki, “Ben şarkımdan çok memnunum gerçekten. Çok güzel gidiyor her şey. Tam istediğim kitleye hitap ettim. Üstüne üstlük genele de hitap ettim. Ama konular çarpıtılmış. ‘Genel o zaman kalitesiz miydi?’ diye. Hayır sadece farklı bir vizyondan bahsettim. Vizyon farkından bahsettim. ” açıklamasıyla daha büyük bir pot kırdı.

Aleyna Tilki Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler