Ana SayfaÜnlülerNuray Sayarı'nın Aldatılmasına Yorum Yapan Ece Erken'e Eleştiri Yağmuru

İlgili Postlar

Nuray Sayarı’nın Aldatılmasına Yorum Yapan Ece Erken’e Eleştiri Yağmuru

Bu hafta Magazin Haberleri‘ne ünlü astrolog Nuray Sayarı’nın aldatılma açıklaması damgasını vurmuştu. 31 yıl evvel eşi Aşkın Sayarı ile dünya evine giren Nuray Sayarı, eşinin kendisini evli olan bir kadınla senelerdir aldattığını açıkladı. Ünlü sunucu Ece Erken, sunduğu programında Nuray Sayarı olayı hakkında da konuştu. Ancak ünlü sunucu eleştiri yağmuruna tutuldu. Detaylar Haberimizde..

Nuray Sayarı: Tehdit Ediliyorum Ölürsem Çocuklarım Sana Emanet

Nuray Sayarı’nın Aldatılmasına Yorum Yapan Ece Erken’e Eleştiri Yağmuru!..

Geçtiğimiz hafta evli bir iş adamı ile birlikteliği ortaya çıkan ünlü sunucu Ece Erken, bu hafta eşi tarafından aldatıldığını açıklayan astrolog Nuray Sayarı’ya nasihat verdi.

Nuray Sayarı ile ilgili görsel sonucu

Nuray Sayarı: “Yıllardır Aldatıldım”

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, eşi Aşkın Sayarı’nın kendisini evli bir kadınla yıllardır aldattığını açıkladı. Hatta elinde belgelerin olduğunu da söyleyen Nuray Sayarı, zina davası açacağını ekleyerek “Eşimden şiddet gördüm ve bacağım kırıldı. Eşim saygınlığını kaybetmesin diye herkese merdivenden düştüm dedim” ifadeleriyle açıklamasını yapmıştı..

Nuray Sayarı kimdir?

Nuray Sayarı ile ilgili görsel sonucu

Ece Erken Sevgilisi İçin 9 Ay Önce Boşanmaya Karar Verdiler Dedi Ama Bakın Hangi Görüntüler Ortaya Çıktı!

 

Ece Erken’in Açıklamalarına Tepki Yağdı!..

Nuray Sayarı’nın bu açıklamalarına Ece Erken yorum yaptı. Ece Erken, “Beni eşim aldatsa ben ondan ne para talep ederdim ne de başka bir şey; sadece boşanırdım. ‘Yuvamı kurtarayım’ diye, ‘çocuklarım babalı büyüsün’ diye beni aldatan ve şiddet uygulayan bir adamı kabul etmem. Beş yıl boyunca aldatılmayı kabul etmiş, beş yıl boyunca otelleri biliyor. Adam aldatıyorsa bırakacaksın” ifadelerini kullandı.

Ece Erken kimdir?

ece erken sevgilisi kim 2020 ile ilgili görsel sonucu

Ece Erken Açıklamalarıyla Sosyal Medya’da Gündem Oldu!..

Sunucu Ece Erken’in Nuray Sayarı hakkındaki bu açıklamaları sosyal medyada yoğun tepki çekti. Çünkü Ece Erken’in adı evli iş adamı Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşk dedikodularına karışmıştı.

ece erken sevgilisi kim 2020 ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler