Ana SayfaÜnlülerSeçil Gür İlişkiyi Devam Ettirmesi İçin Babadan Onay Aldı!

İlgili Postlar

Seçil Gür İlişkiyi Devam Ettirmesi İçin Babadan Onay Aldı!

Geçtiğimiz ağustos ayında yollarını ayıran ünlü popçu Serdar Ortaç 5 yıl boyunca evli kaldığı eşi Chloe Loughnan için senet imza attığı ortaya çıkmıştı. ek celsede yuvalarını yıkan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan, anlaşmalı olarak ayrılmışlardı, 1 milyon lira tazminat ödeyeceği öğrenilen Serdar Ortaç’ın boşanması aylarca konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç önceki gün 50 yaşına basmıştı. Ortaç’ın yeni sevgilisi Seçil Gür, Nişantaşı’nda bir alışveriş merkezine girerken görüntülenmişti. Muhabirleri karşısında gören Gür, panikle babasını AVM’ye sokmaya çalıştı. Babasının olayı bilmemesiyle Seçil Gür İlişkiyi Devam Ettirmesi İçin Babadan Onay Aldı!

Seçil Gür Kimdir?

Serdar Ortaç Kimdir?

Serdar Ortaç’ın sevgilisi Seçil Gür, Objektiflerden Kaçtı!

Onay Olumlu Geldi!

Seçil Gür, muhabirleri karşısında görünce, babasının elinden tutarak AVM içine soktu ve “Babam çoğu şeyi bilmiyor” dedi. Serdar Ortaç ile kısa bir süre önce sevgili olan Seçil Gür, geçen gün babası ile birlikte Nişantaşı’nda bir alışveriş merkezine girerken görüntülendi. Muhabirleri karşısında gören Gür, panikle babasını AVM’ye sokmaya çalıştı. Ortaç ile evlenecekleri iddia edilen şarkıcı, “Aileler henüz tanışmadı, babam çoğu olayı bilmiyor. Babamı uzak tutma nedenim bu soruları duymaması içindi, tabii ki ilişkimizi biliyor” dedi.

serdar-ortacin-sevgilisi-secil-gur-objektiflerden-kacti

Seçil Gür İlişkiyi Devam Ettirmesi İçin Babadan Onay Aldı!

Bu olayların üstüne art arda gelişen olaylarda Serdar Ortaç’ın sevgilisi Seçil Gür, önceki gün City’s Nişantaşı’nda babasıyla objektiflere takıldı. Seçil Gür “Babam her şeyden haberdar. Serdar Bey’le babam tanışmadı daha ama onunla olan beraberliğime onay verdi” dedikten sonra babasıyla AVM’de alışveriş yaptı.

serdar-ortacin-sevgilisi-secil-gur-objektiflerden-kacti

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler