Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Şok Açıklama! 'Yalan' Çıkışı!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Şok Açıklama! ‘Yalan’ Çıkışı!

Yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazirlanan Aleyna Tilki, klip çekimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Yeni şarkısı ‘Yalan’ın yeterli tepkiyi almadığı yönündeki yorumlara cevap veren şarkıcı Aleyna Tilki, bir ara aralarından su sızmadığı meslektaşı Aynur Aydın’la ilgili olay yaratan mesajını da değerlendirdi.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki: “Ülkemiz Zor Durumlar Yaşıyor”

Önceki akşam kız kardeşi Ayça ile birlikte Bebek Otel’de yemek yiyen şarkıcı Aleyna Tilki, çıkışta kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Hatta Takipçileri şarkısı ile ilgili Aleyna Baba diyerek eleştiri yağmuruna tutuldu ve beğenilmedi.  ‘Yalan’ adlı şarkısının yeterli tepkiyi almadığı yönündeki yorumları değerlendirdi.

Aleyna Tilki bu konu hakkında, “Ülkece zor bir dönem geçiriyoruz. Ben de şarkıyla ilgili çok paylaşım yapmadım. Olması gereken oldu, o yüzden çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Benim şarkılarımın hepsi ilk çıktığında tepki çekiyor. Amacım bu şarkıda herkesin zevki değildi, zevklerini beğendiğim insanların beni beğenmesiydi. Farklı bir kitleye hitap ettim” dedi.

Aleyna Tilki Yeni İmajıyla “Aleyna Baba”

Aleyna Tilki, klip çekimlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Aynur Aydın Kimdir?

Aleyna Tilki’den Şok Açıklama! ‘Yalan’ Çıkışı!

Babasının sosyal medyada şarkıcı Aynur Aydın ile ilgili yaptığı yorumlar hakkında Aleyna Tilki, “Anneler ve babalar çocuklarına karışır. Bir yanlış yaparlarsa aramızda konuşuruz. Onlar anne ve baba. Bizim gibi profesyonel değiller. Bazı şeylerin nereye gideceğini düşünmeyebilirler” diyerek, babasına gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Aleyna Tilki Demet Akalın Polemiği Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler