Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli'den Cem Yılmaz'a Olay Yaratacak Açıklama!

İlgili Postlar

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz’a Olay Yaratacak Açıklama!

Sunucu Defne Samyeli, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın birlikte olduğunu öğrendiğinde Konduramadım açıklamasında bulunmuştu. Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra aşk hayatında sessiz kalan Defne Samyeli geçtiğimiz günlerde kafaları karıştıracak bir görüntüye imza atmıştı. Kaan Sekban ve bir kadın arkadaşlarıyla sohbet ederken objektiftere yakalanmıştı. Defne Samyeli, önceki akşam ise Bebek’te objektiflere yansıdı. Cem Yılmaz’ı takipten çıktığı hatırlatılan Samyeli, konuyla ilgili açıklamasını yaparak gündeme oturmuştur.

Defne Samyeli Kimdir?

Kaan Sekban Kimdir?

Defne Samyeli Ünlü Komedyen Kaan Sekban İle Görüntülendi..

Defne Samyeli: İlgilenmiyorum

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 1 yıldır Defne Samyeli ile ilişki yaşamış ve yakın bir zamanda ilişkilerini bitirmişlerdi. Ardından Cem Yılmaz ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlandı. İlk başlarda dedikodu olarak anlaşılan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı çok geçmeden kanıtlandı. Samyeli ise konuyla ilgili “Benim gündemim; işim. Başka gündemlerle ilgilenmiyorum” açıklamasını yaptı.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz’a Olay Yaratacak Açıklama!

Kaan Sekman ile aşk yaşadığı yönündeki sorulara Samyeli, “Arkadaşlar Kaan benim çok eski arkadaşım. Öyle bir şey yok” şeklinde yanıt verdi.   Cem Yılmaz’ı takipten çıktığı hatırlatılan Samyeli, Benim gündemim; işim. Başka gündemlerle ilgilenmiyorum. Her zaman çalışıyorum. Benim gündemim tamamen kendi çalışmalarımı düşünmek ile ilgili.  Samyeli’nin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler