Ana SayfaÜnlülerİrem Sak, Tuvana Türkay'ın Açıklamasına Gönderme Yaptı!

İlgili Postlar

İrem Sak, Tuvana Türkay’ın Açıklamasına Gönderme Yaptı!

Bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Onur Tuna ve Tuvana Türkay arasında işlerin ters gitmeye başladı. Geçtiğimiz gün düzenlenen “Ağır Romantik” filminin galasında ortaya çıkmıştı. Galada Tuvana Türkay’ın sözlerine yorum yapmayan ve birlikte fotoğraf çektirmeye devam eden Onur Tuna’nın Tuavana Türkay’a tepkisi sert olmuştu. Bu konular üzerine İrem Sak, Tuvana Türkay’ın Açıklamasına Gönderme Yaptı!

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak İç Çamaşırsız Fotoğraf Paylaştı Sosyal Medyada Trend Topic Oldu!

İrem Sak: Kameralar önünde ayar önemli!

Uzun bir süredir birlikte olduğu iddialarıyla gündeme gelen ikili arasında soğuk rüzgarlar estiği ortaya çıktı.  “Ağır Romantik” filminin galasında Tuvana Türkay‘ın Onur Tuna’ya laf sokması olay oldu. Film hakkında Onur Tuna’nın “Eğlenerek bu işi yaptık birlikte güzel sahnelerimiz olduğuna inanıyoruz” yorumuna karşılık olarak “Çekerken çok eğlendik umarım izleyenlerde bunu hissederler klişesine girmeyeceğim. Hiç kimse çektiği filmle alakalı ben çok kötü bir film çektik izlemeyin demez.” yorumunu yapan Türkay’ın sözleri karşısında Onur Tuna’nın şaşkınlığı ve siniri gözlerden kaçmamıştı.

İrem Sak, konuyla ilgili şu yorumu yaptı: “Çekilen filmlerde eğlendiğin de oluyor, eğlenmediğin de. Aslında neyi nasıl bir tavırla yansıttığın önemli. Kameraların önünde biraz ayar önemli galiba.”

Tuvana Türkay Kimdir?

Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’ya Samimiyetsiz Göndermesi!

Onur Tuna Kimdir?

Tuvana Türkay'ın Onur Tuna'ya Samimiyetsiz Göndermesi!
Tuvana Türkay’ın Onur Tuna’ya Samimiyetsiz Göndermesi!

İrem Sak, Tuvana Türkay’ın Açıklamasına Gönderme Yaptı!

İrem Sak önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncuya Tuvana Türkay’ın “Ağır Romantik” filminin galasındaki gafı soruldu. Galada Onur Tuna “Çekimlerde çok eğlendik” demiş, daha sonra söz alan Tuvana Türkay ise “Çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim” diyerek rol arkadaşının açıklamasını ti’ye almıştı. İrem Sak, konuyla ilgili şu yorumu yaptı: “Çekilen filmlerde eğlendiğin de oluyor, eğlenmediğin de. Aslında neyi nasıl bir tavırla yansıttığın önemli. Kameraların önünde biraz ayar önemli galiba.”

İrem Sak’tan Olay Poz! Görenlerin Ağzı Açık Kaldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler