Ana SayfaÜnlülerEda Taşpınar Bu Defa Yediği Çekirgenin Tadını Tarif Etti..

İlgili Postlar

Eda Taşpınar Bu Defa Yediği Çekirgenin Tadını Tarif Etti..

Ne yapsa, ne giyse, nereye gitse olay olan sosyetik güzel Eda Taşpınar, geçtiğimiz günlerde çekirge salatası yediği için günlerce eleştirilmişti. Eda Taşpınar, “Yine olsa yine yerim” diyerek bu sefer yediği çekirgenin tadının tarif yaptı. Detaylar Haberimizde..

Eda Taşpınar: Yer Misin Yemez Misin?

Eda Taşpınar Bu Defa Yediği Çekirgenin Tadını Tarif Etti..

Uzun zamandır yurt dışındaki tatili bir türlü bitmeyen sosyetik güzel Eda Taşpınar’ın Meksika’da yediği çekirge salatasını sosyal medya sayfasında da yayınlayınca Magazin Haberleri‘inde günlerce konuşulmuştu. Bu paylaşımı ile günlerce eleştirilen Eda Taşpınar, günler sonra ilk kez görüntülendi.

Eda Taşpınar Kimdir?

Eda Taşpınar ile ilgili görsel sonucu

Eda Taşpınar: “Yine Olsa Yerdim”

Posta’nın yapmış olduğu özel habere göre: Sosyal medya hesaplarını çok sık kullanarak magazin gündemindeki yerini korumaya başaran ikon Eda Taşpınar, eşsiz yemek zevkinden de bol bol bahsediyor.

Dünyayı kasıp kavuran Koronavirüsün yaygın olduğu böyle bir dönemde Meksika’da bir tabak dolusu salata da çekirge yemesi hakkında da konuşan Eda Taşpınar, “Yine olsa yerdim. Çünkü inanılmaz lezzetliydi. Tadı portakallı gofret gibi. Değişik yiyecekleri tatmayı seviyorum” ifadelerini kullandı.

Eda Taşpınar ile ilgili görsel sonucu

Eda Taşpınar’a En Sert Tepki Ebru Şancı’dan!..

Moda ikonu Eda Taşpınar, daha önceleri de yavru timsah eti ve Meksika karıncası yiyerek en başta heyvansever olmak üzere pek çok kişinin tepkisini de çekmişti.  Hatta sosyetik güzele en inanılmaz tepkiyi de eski model Ebru Şancı yapmış. Eda Taşpınar’a “Zıkkımın kökünü yesin” diyerek sert bir tepki göstermişti.

Ebru Şancı kimdir?

İşte Eda Taşpınar’ın O Çekirge Salatası Paylaşımı;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler