Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya: Bizi Nasıl Çekemediniz Şaşkınım

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya: Bizi Nasıl Çekemediniz Şaşkınım

Şubat ayında Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı ortaya çıkınca özel hayatıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün Ulus’ta bir mekanda annesinin doğum gününü kutlarken kameralara yakalandı. O esnada Cem Yılmaz’ın orada olmaması dikkatlerden kaçmadı. Serenay Sarıkaya “Bizi nasıl çekemediniz şaşkınım” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu.

Yakalanmamak İçin Önlemler Alıyor

İlişkileri ortaya çıktıktan sonra gitikleri mekanlarda telefonları kontrol altına aldırdığı iddia edilen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyor. İlişkisiyle ilgili konuşmak istemeyen Sarıkaya ise çeşitli önlemlerle basından kaçmaya çalışıyor. Artık her zaman gittiği kafe ve AVM’lerden uzak duran ünlü oyuncu bir mekana gideceği zaman araç mekana sıfır yanaşmadığı tekdirde aracından da inmiyor.

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!

Çağatay Ulusoy’dan Red Yanıtı Aldı

Geçtiğimiz sene “Alice Müzikali” ile tiyatro sahnesine çıkan Serenay Sarıkaya “Fi” dizinden sonra ekranlara gelmedi. Geçtiğimiz sene film anlaşması yatan ünlü oyuncunun Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşı olması teklif edildi. Ancak Serenay Sarıkaya‘yla çalışmak istemeyen Ulusoy’un Sarıkaya’nın son dönemlerde sıklıkla özel hayatıyla gündeme geldiğini ve bunun kendisine de zarar vereceğini düşündüğünü dile getirdiği iddia edildi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya: Bizi Nasıl Çekemediniz Şaşkınım

Dün Ulus’ta bir restorantta annesinin doğum gününü kutlayan Serenay Sarıkaya objektiflerden kaçamadı. Muhabirlerin“Cem Yılmaz’la sizi ne zaman yan yana göreceğiz?” sorusu karşısında “İnşallah bir gün görürsünüz. Ama bizi nasıl çekemediniz, inanın şaşkınım” yanıtını veren Sarıkaya başka bir açıklama yapmadan oradan ayrıldı.

Cem Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler