Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 1 yıldır Defne Samyeli ile ilişki yaşamış ve yakın bir zamanda ilişkilerini bitirmişlerdi. Ardından Cem Yılmaz ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlandı. İlk başlarda dedikodu olarak anlaşılan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı çok geçmeden kanıtlandı.

Birlikte Görüntülendiler!

Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile ayrıldıktan sonra kendisinden 18 yaş küçük olan Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladı. Çift, Yunanistan’ın başkenti Atina’da ilk kez görüntülenmişti. İlişkileri olay olan ikili hayranlarından ve bazı ünlü isimlerden tepkileri üzerine çekmişti.

Cem Yılmaz’dan Şok Açıklama: Evlendik

Cem Yılmaz’ın Suratı Asıldı!

İlişkileri açığa çıkınca aşklarını uzaktan yaşamayı tercih eden Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Atina da yaptıkları tatil sırasında Türk vatandaşlarına yakalanması sonucunda ilişkileri açığa çıktı. Serenay Sarıkaya, önceki gece ünlü komedyeni Levent’teki evine bıraktı. Sevgilisinin arabasından inen Cem Yılmaz, genç oyuncuya “Hayatım, teşekkür ederim. Kendine iyi bak” dediği anda basın mensuplarını fark etti. Sevgilisiyle görüntülenmekten rahatsız olan Yılmaz’ın yüzünün asılması da dikkatlerden kaçmadı.

Serenay Sarıkaya Hayranlarını Üzdü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler