Ana SayfaDedikoduHadise 15 Milyon İzlenen Videosunu Silmesini İsteyen Sevgilisini Kırmadı!

İlgili Postlar

Hadise 15 Milyon İzlenen Videosunu Silmesini İsteyen Sevgilisini Kırmadı!

Geçtiğimiz ay bir süredir birlikte oldukları ortaya çıkan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin geçtiğimiz gün ufak çaplı bir kriz atlattığı iddia edilmişti. Ardından romantik bir paylaşımla her şeyin yolunda olduğuna dair bir gönderme yapmıştı. Ancak ünlü şarkıcının bu kez sosyal medya hesabından bir paylaşımını silmesi gündeme damgasını vurdu. Hadise 15 milyon izlenen videosunu silmesini isteyen sevgilisini kırmadı!

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkı Ciddileşiyor

Geçtiğimiz ayın başlarında ortaya çıkan ve birkaç aydır devam ettiği bilinen Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı resmiyet kazanıyor. Hadise’nin “Sevgilimi ben söylemeden bulamazsınız” sözüne karşılık ortaya çıkan ilişkide çiftin ailelerini tanıştırmaya ve birlikte yaşamaya karar verdiği söyleniyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkından Şok Gelişme!

Kavga Sonrası Duygusal Paylaşım

Hadise‘nin Kaan Yıldırım’la aşkını ortaya çıkaran paylaşımını silmesi ikili arasında bir gerginliğin olduğu yönünde yorumlanmıştı. Henüz ilişki hakkında açıklama yapmayan ünlü şarkıcı kavga haberlerine de yanıt vermese de, akşam saatlerinde The Notebook filminden alıntı yaparak “Kolay olmayacak. Gerçekten zor olacak! Bu konuda her gün çalışmak zorundayız, ama bunu yapmak istiyorum çünkü seni istiyorum. Sana ait olan her şeyi istiyorum. Sonsuza dek. Sen ve ben … Her gün” sözünü paylaşması ilanı aşk olarak değerlendirildi.

Hadise Kimdir?

Hadise 15 Milyon İzlenen Videosunu Silmesini İsteyen Sevgilisini Kırmadı!

Hadise ve Kaan Yıldırım net bir şekilde bu ilişkiyi kabul etmese de, reddetmemeleri iddiaların doğru olduğunu gösteriyor. Ancak görünüşe göre Kaan Yıldırım biraz kıskançmış. İddialara göreünlü oyuncu Hadise’nin Reynmen’in “Ela” şarkısına çektiği 15 milyon kişi tarafından izlenen videosunu kaldırmasını istemiş. Bu durumun ilişkisinde bir gerginliğe neden olmasını istemeyen şarkısı ise kabul ederek videoyu Instagram hesabından sildiği söyleniyor.

Kaan Yıldırım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler