Ana SayfaÜnlülerHadise ve Kaan Yıldırım Aşkından Şok Gelişme!

İlgili Postlar

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkından Şok Gelişme!

Geçtiğimiz haftalarda Hadise’nin Kaan Yıldırım’ın köpeği ile fotoğraf paylaşmasıyla beraber çift magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu fotoğraf Yıldırım ve Hadise arasında ufak çaplı bir kriz yarattı. Hadise’nin fotoğrafı silmesiyle kafalar daha da çok karıştırmıştı. Fotoğrafın silinmesinin sebebini Yıldırım’ın, Hadise’nin ilişkilerini açık etmesinden dolayı ona kızgın olduğu söylentileri ortaya atılmıştı. Henüz yan yana görüntülenmeyen Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı konuşulmaya devam ediyor. Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkından Şok Gelişme!

Hadise Kimdir?

Hadise: “Sevgilimi ben isteyene kadar bulamazsınız”

Hadise Kaan Yıldırım'la Evlilik Arifesinde!
Hadise Kaan Yıldırım’la Evlilik Arifesinde!

Aşklarıyla olay olan Hadise ve Kaan Yıldırım ilişkisi, karmaşık bir hal aldı. Henüz yan yana görüntülenmeyen Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı konuşulmaya devam ediyor. Hadise, yılbaşında hayatında biri olduğunu belirtip, “Sevgilimi ben isteyene kadar bulamazsınız” mesajı vermişti. Ancak Hadise’nin geçtiğimiz ay beyaz bir köpekle verdiği poz, aşkını deşifre etti. Şarkıcının fotoğrafındaki köpeğin, oyuncu Kaan Yıldırım’a ait olduğu belirlendi. Hadise, bu olaydan kısa bir süre sonra da ‘Benek’ isimli aynı köpekle yeniden poz verdi.

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor?
Hadise ve Kaan Yıldırım Aşk mı Yaşıyor?

Kaan Yıldırım Kimdir?

Hadise ve Kaan Yıldırım Aşkından Şok Gelişme!

Geçtiğimiz haftalarda Hadise’nin Kaan Yıldırım’ın köpeği ile fotoğraf paylaşmasıyla beraber çift magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu fotoğraf Yıldırım ve Hadise arasında ufak çaplı bir kriz yarattı. Hadise’nin fotoğrafı silmesiyle kafalar daha da çok karıştırmıştı. Fotoğrafın silinmesinin sebebini Yıldırım’ın, Hadise’nin ilişkilerini açık etmesinden dolayı ona kızgın olduğu söylentileri ortaya atılmıştı. Henüz yan yana görüntülenmeyen Hadise ve Kaan Yıldırım aşkı konuşulmaya devam ediyor. Paylaşımların ardından köpekle olan iki karesini de bir anda sosyal medya hesabından sildi. Bu durum “Yıldırım aşkında ilk kriz” yorumlarını beraberinde getirmişti.

Hadise Son Paylaşımıyla Binlerce Beğeni Aldı..
Hadise Son Paylaşımıyla Binlerce Beğeni Aldı..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler