Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola'dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına Açıklama!

İlgili Postlar

Ezgi Mola’dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına Açıklama!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 1 yıldır Defne Samyeli ile ilişki yaşamış ve yakın bir zamanda ilişkilerini bitirmişlerdi. Ardından Cem Yılmaz ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlandı. İlk başlarda dedikodu olarak anlaşılan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı çok geçmeden kanıtlamıştı. Ezgi Mola, önceki akşam sevgilisi Mustafa Aksakallı ile birlikte objektiflere yansıdı. Muhabirlerin, “Serenay Sarıkaya, ilk kez sevgilisi Cem Yılmaz ile görüntülendi. Siz neler söyleyeceksiniz?” sorularına yanıt verdi. Ezgi Mola’dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına Açıklama!

Ezgi Mola: “Beni İlgilendirmez!”

Ezgi Mola'dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına Açıklama!

Ezgi Mola, önceki akşam sevgilisi Mustafa Aksakallı ile birlikte objektiflere yansıdı. Muhabirlerin, “Serenay Sarıkaya, ilk kez sevgilisi Cem Yılmaz ile görüntülendi. Siz neler söyleyeceksiniz?” sorularına Mola, “Beni ilgilendirmeyen konuları konuşmuyorum” yanıtını verdi. Ezgi Mola, önceki akşam bir alışveriş merkezinin otoparkında sevgilisi Mustafa Aksakallı ile birlikte görüntülendi.  “Evlilik ne zaman? Mustafa Bey teklifte bulundu mu?” sorusuna Mola, “Arkadaşlar böyle bir şey olursa haberiniz olur” yanıtını verdi.

Ezgi Mola, önceki akşam sevgilisi Mustafa Aksakallı ile birlikte objektiflere yansıdı. Muhabirlerin, “Serenay Sarıkaya, ilk kez sevgilisi Cem Yılmaz ile görüntülendi. Siz neler söyleyeceksiniz?” sorularına yanıt verdi. Defne Samyeli ile uzun süreli ilişkisine geçtiğimiz aylarda son veren Cem Yılmaz, oyuncu Serenay Sarıkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Sarıkaya, Türkiye dönüşü, “Ne söyleyeyim ki? Her şey gördüğünüz gibi” diyerek aşk iddialarını doğrulamıştı.

Ezgi Mola'dan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkına Açıklama!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler