Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor.

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 1 yıldır Defne Samyeli ile ilişki yaşamış ve yakın bir zamanda ilişkilerini bitirmişlerdi. Ardından Cem Yılmaz ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlandı. İlk başlarda dedikodu olarak anlaşılan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı çok geçmeden kanıtlandı. Serenay Sarıkaya ile ilk kez Levent’teki evinin önünde görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, önceki gün ofisinden çıkarken objektiflere takıldı. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!
Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Yine Yakalandı!

Yeni Sevgili Yeni Araba

Magazin gündeminin en çok konuşulan çifti Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz devam ediyor.
Magazin basınının görüntü almak için beklediğini gören Cem Yılmaz, yeni satın aldığı eski tip Land Rover aracıyla görüntülendi. İlk başlarda dedikodu olarak anlaşılan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı çok geçmeden kanıtlandı. Serenay Sarıkaya ile ilk kez Levent’teki evinin önünde görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, önceki gün ofisinden çıkarken objektiflere takılmıştı. Gazetecilerin sorularını cevapsız bırakan usta komedyen, Zorlu Center’da sergileyeceği oyununa gitti.
cem-yilmaz-ve-serenay-sarikaya-aski-tam-gaz-devam-ediyor
cem-yilmaz-ve-serenay-sarikaya-aski-tam-gaz-devam-ediyor

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz 1 yıldır Defne Samyeli ile ilişki yaşamış ve yakın bir zamanda ilişkilerini bitirmişlerdi. Ardından Cem Yılmaz ın adı Serenay Sarıkaya ile anılmaya başlandı. İlk başlarda dedikodu olarak anlaşılan Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı çok geçmeden kanıtlandı. Serenay Sarıkaya ile ilk kez Levent’teki evinin önünde görüntülenen komedyen Cem Yılmaz, önceki gün ofisinden çıkarken objektiflere takıldı. Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya Aşkı Tam Gaz Devam Ediyor. azetecilerin sorularını cevapsız bırakan usta komedyen, Zorlu Center’da sergileyeceği oyununa gitti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler