Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ Yeni İmajı İle Kameralara Yansıdı!

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni İmajı İle Kameralara Yansıdı!

Hard Rock tarzında yaptığı müzik ile adından söz ettiren Massaka, geçtiğimi haftalarda Kıvanç Tatlıtuğ’a göndermede yaparak gündeme oturmuştur. Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda Kıvanç Tatlıtuğ, koleksiyonuna bir de klasik otomobil eklemişti. Klasikliği devam eden Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerini şaşırtacak bir imajla kameralara yansıdı.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Matrix Havasında

Sosyal medyanın stil ikonu ilan ettiği Kıvanç Tatlıtuğ giydiği kazak, taktığı kasket, kullandığı aksesuarlarla ilgi odağı oluyor. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen oyuncu Matrix tarzı deri paltosu ve beline astığı anahtarıyla dikkat çekti.  Kıvanç Tatlıtuğ tarzını oluştururken eşi, stil danışmanı Başak Dizer Tatlıtuğ’dan da fikir alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni İmajı İle Kameralara Yansıdı!

Hard Rock tarzında yaptığı müzik ile adından söz ettiren Massaka, geçtiğimi haftalarda Kıvanç Tatlıtuğ’a göndermede yaparak gündeme oturmuştur. Bununla birlikte geçtiğimiz haftalarda Kıvanç Tatlıtuğ, koleksiyonuna bir de klasik otomobil eklemişti. Klasikliği devam eden Kıvanç Tatlıtuğ sevenlerini şaşırtacak bir imajla kameralara yansıdı. Sosyal medyanın stil ikonu ilan ettiği Kıvanç Tatlıtuğ giydiği kazak, taktığı kasket, kullandığı aksesuarlarla ilgi odağı oluyor. Önceki gün Akmerkez’de görüntülenen oyuncu Matrix tarzı deri paltosu ve beline astığı anahtarıyla dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler