Ana SayfaÜnlülerCan Yaman'ın İfadesi Gündemde!

İlgili Postlar

Can Yaman’ın İfadesi Gündemde!

Yakışıklı oyuncu Can Yaman’a, kadın hayranından gelen bomba suçlama iddiası Magazin Haberleri‘ni karıştırdı..Bir gece kulübünde karşılaştığı oyuncu Can Yaman ile fotoğraf çektirdikten sonra masasına geri dönen kadın hayranını video çektiğini gördükten sonra önce mekandan kovdurtmak istediği sonrasında ise darp ettiği iddiası gündeme geldi. Konunun tüm Detayları Haberimizde..

‘Beraber yaşayabiliriz’ diyen sunucuya Can Yamandan yanıt!

Can Yaman’a Hayranından Şok Suçlama..

Son zamanlarda gerek yuriçinde gerekse yurtdışındaki popüleriterliği gittikçe artan ünlü oyuncu Can Yaman, Ortaköy’deki bir gece kulününde kadın hayranıyla tartıştı. Gizlice görüntülendiğini düşünen yakışıklı oyuncu önce kadın hayranını kulübden çıkartmak istedi sonra da darp ettiği iddia edildi. Gece sonunda olay sonrası karakolun yolunu tutan kadın Can Yaman’dan şikayetçi oldu.

Can Yaman ile ilgili görsel sonucu

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman’ın İfadesi Gündemde!

52 yaşındaki Çiğdem Gökaşan, “Gittiğim kulüpte beni darp edip mekandan attırdı’ diye Can Yaman’dan şikayetçi oldu. Yaman ise polise verdiği ifadede “ünlü olduğum için o kadın benden faydalanmaya çalışıyor” dedi. 21 Kasım 2019 günü yaşanan olayda gece geç saatlerde Yaman’ın 52 yaşındaki hayranı Çiğdem Gökaşan, kendisini bardan attırmak isteyen oyuncuya “Sizi biz ünlü yaptık, şimdi de mekandan mı attırıyorsun?’ demiş, bu sözlerinin ardından çok sinirlenen Yaman, kadının elini tutup kıvırmıştı.

Can Yaman ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler