Ana SayfaÜnlüler‘Beraber yaşayabiliriz’ diyen sunucuya Can Yamandan yanıt!

İlgili Postlar

‘Beraber yaşayabiliriz’ diyen sunucuya Can Yamandan yanıt!

“Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı” açıklaması ve kadın hayranına verdiği “Arka odaya geçelim” yanıtlarıyla çokça tepki toplayan Can Yaman bu sefer sunucudan gelen teklife temkinli davrandı.

Stüdyo dışında yalnız bırakmadılar

Geçtiğimiz günlerde Can Yaman İtalya’da bir programa konuk oldu. Can Yaman’ın 100 İtalyan hayranı programa seyirci olarak katılacaktı. Milano stüdyosunda canlı gerçekleştirecek olan program, koronavirüs vakaları sebebiyle seyircisiz gerçekleştirildi. Ancak hayranları Can Yamanı stüdyo önünde bekleyerek onu orda da yalnız bırakmadılar.

“Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım.”

Program sunucusu Barbara d’Urso’ya çikolata hediye eden Can Yaman “Tatlı yiyelim tatlı konuşalım. Çikolatayı çok severim. Evim çikolatayla dolu” dedi. Barbara d’Urso, “Benim evim de öyle. Bak ortak noktamız var. Beraber yaşayabiliriz” diye şaka yaptı. Programda İtalyanca konuşan ve temkinli davranan Can Yaman “Beraber yaşayabiliriz” espirisine de temkinli bir yanıt vererek “Bunu düşünmem gerek” dedi.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman bu sefer sunucudan gelen teklife temkinli davrandı.
Can Yaman bu sefer sunucudan gelen teklife temkinli davrandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler