Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli Ünlü Komedyen Kaan Sekban İle Görüntülendi..

İlgili Postlar

Defne Samyeli Ünlü Komedyen Kaan Sekban İle Görüntülendi..

Sunucu Defne Samyeli, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın birlikte olduğunu öğrendiğinde Konduramadım açıklamasında bulunmuştu. Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra aşk hayatında sessiz kalan Defne Samyeli geçen gün kafaları karıştıracak bir görüntüye imza attı. Yoksa Defne Samyeli yeni bir aşkamı yelken açtı? Detaylar Haberimizde..

Defne Samyeli, büyük şaşkınlık yaşadı!

Defne Samyeli Ünlü Komedyen Kaan Sekban İle Görüntülendi..

Defne Samyeli, bankacılık mesleğinden ayrılıp komedyenliğe geçiş yapan Kaan Sekban ve bir kadın arkadaşlarıyla sohbet ederken objektiftere yakalandı. Emirgan’da ünlü bir mekanda görüntü veren sunucu Defne Samyeli bir müddet sonra komedyen Kaan Sekban’la yalnız kaldı.

Defne Samyeli Kimdir?

Görüntülenmemek İçin Ayrı Ayrı Çıktılar!..

Uzun bir süre Kaan Sekban’la baş başa kalan  Defne Samyeli mekan çıkışında ayrı ayrı araçlarla hızlıca çıkış yaparak görüntülenmemek için vermekten uzaklaştılar.

Cem Yılmaz Kimdir?

Yoğun trafiğe takılan Defne Samyeli Magazincilerin “Beyefendi kimdi? “şeklindeki sorularına ” tanımıyor musunuz? Beyefendi çok ünlü bir bankacı” sözleriyle cevapladı. Bayağı bir panik yaşadığı gözlemlenen Defne Samyeli hızlıca uzaklaştı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler