Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal Bir Asker Kızı Olarak Acısını Paylaştı..

İlgili Postlar

Tuba Ünsal Bir Asker Kızı Olarak Acısını Paylaştı..

Ünlü Oyuncu Tuba Ünsal, sosyal medya sayfasından yaptığı bir paylaşımla İdlib saldırısında şehit olanların ailelerinin yaşadığı duygularını ne kadar iyi bir şekilde anladığını ifade eden satırlar yazdı. Detaylar Haberimizde..

Tuba Ünsal’ın, Sütyensiz Pozlarına Sosyal Medyada Beğeni Yağdı..

Tuba Ünsal Bir Asker Kızı Olarak Acısını Paylaştı..

İdlib hava saldırısında verdiğimiz 33 şehid sonrasında sosyal medya ortamı bu yaşananlara tepki gösteren çok sayıda paylaşı yapıldı. Hemen hemen herkes ve tüm ünlü isimler şehitlerimiz için Allah’tan rahmet ve aileleri için sabır dilerken ünlü oyuncu Tuba Ünsal, bu konuya daha farklı bir bakış açısıyla yaklaştı.

Tuba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal: “Tarifsiz Bir Acı..”

Son yaşananlara bir asker kızı olarak baktığını anlatan Tuba Ünsal, çok dikkat çekici satırlara imza attı ve şunları söyledi:

“Benim babam askerdi. Suriye sınırında görevliydi uzunca bir süre… Biz belki de haftalarca haber alamazdık. Şiir yazan, türkü söyleyen naif bir adamdı aslında, ailesi istemiş ‘geleceği garanti’ olsun diye. Emekli olduktan sonra da ‘sivil’ hayata alışamıyorum dedi durdu ve sonunda da beyin kanserinden kaybettik. Aklı bu dünyaya ermeyen kafadan hastalanmış derler. Şimdi tüm bu yaşananlara bir asker kızı olarak bakıyorum da, o küçücük Tuba babasına ulaşamadığında günlerce uyku uyumazdı. Gencecik canlar, aileler, geride kalan eşler… Tarifsiz bir acı…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler