Ana SayfaKimdirKaan Sekban Kimdir?

İlgili Postlar

Kaan Sekban Kimdir?

Kaan Sekban Kimdir? Kaan Sekban kaç yaşında? Kaan Sekban filmleri nelerdir? Kaan Sekban aslen nereli? Kaan Sekban hangi burç?

Kaan Sekban kaç yaşında? Kaan Sekban filmleri nelerdir? Kaan Sekban aslen nereli? Kaan Sekban

hangi burç?

Kaan Sekban, 18 Ocak 1983 tarihinde İstanbulda dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu bilinen Kaan Sekban 37 yaşındadır ve Koç burcudur.

Kaan Sekban Kimdir?

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümü lisans mezunu olduktan sonra Bahçeşehir Üniversitesi Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi yüksek lisans dan mezunudur. 10 yıl Garanti Bankası’nda çeşitli görevlerde çalışan Kaan Sekban, sonrasında ülke içi ve ülke dışında oyunculuk ve müzikal atölyelerine katılarak sahne performansları alanında kariyer yaptı.

Kaan Sekban, Sosyal medya fenomeni olarak tanındıktan sonra esprilerini sahneye de taşıyarak son yılların dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi.

İstanbulname müzikali ile Türkiye’de,  Yaz Gecesi Rüyası operası ile İtalya’da rol aldıktan sonra kendi evinden yayınladığı Kaan Sekban Saçmalar adlı ev yapımı canlı talk show’la ünlenen Kaan Sekban, beyaz yakalı hayatı hicvettiği Yakam Beyaz Beynim Ayaz skeçleriyle plaza dünyasında bir hayli beğelilmektedir. Kaan Sekban pek çok sahnede tek kişilik gösterilerine devam ederken, Tebrikler Kovuldunuz kitabı ile çok kısa sürede çok satanlara girmiş oldu. Tebrikler Kovuldunuz kitabı aynı zamanda otobiyografik mizahi içeriği ile Platin dergisi tarafından yönetim, liderlik ve insan kaynakları dalında yılın en iyi iş kitabı seçildi.

Kaan Sekban Filmleri;

  • Her Şey Aşkdan (2016)
  • Jet Sosyete (2018) – (15. bölüm)

Kaan Sekban Kitapları;

  • Tebrikler Kovuldunuz! (2017)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler