Ana SayfaKimdirDerya Bedavacı Kimdir?

İlgili Postlar

Derya Bedavacı Kimdir?

Derya Bedavacı nerede doğmuştur? Derya Bedavacı aslen nerelidir? Derya Bedavacı kaç yaşında? Derya Bedavacı hangi burç? Derya Bedavacı kimdir?

Derya Bedavacı nerede doğmuştur? Derya Bedavacı aslen nerelidir? Derya Bedavacı kaç yaşında? Derya Bedavacı hangi burç?

7 kardeş olan Derya Bedavacı Sivas’ta doğmuştur. Derya Bedavacı 32 yaşındadır ve Koç burcudur Ailesinin 3. çocuğudur. Derya anne bir çocuk sahibidir.

Derya Bedavacı kimdir?

Derya Bedavacı Sivas da doğmuştur ve 7 kardeşli bir ailenin 3. çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Hayatını İzmir’de sürdüren Derya Bedavacı Ada Su isminde bir kız çocuğu annesidir. Derya Bedavacı’nın eşi Davulcu, Baterist’tir.

Hakan Altun ile seslendirdiği “Kavuşmalıyız” isimli bir tekli çalışması ile tanınan ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Bedavacı, şiir yazmaktadır.  Hayranları ile akustik kayıtlar ile müzik severler ile buluşuyor.

Uzun yıllardır müzisyen eşi Murat Bedavacı ile aynı sahneyi paylaşan Derya Bedavacı işini çok sevdiğini, gecenin sonuna kadar keyifle işlerini yapıp huzurla evlerine dönmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getirmiştir.

Derya Bedavacı Müzik Çalışmaları

2018 senesinde “Sayende” isimli bir albümü sevenleri ile buluşturmuş, albüm içerisinde yer alan tüm şarkıların söz ve şarkıları kendisi oluşturmuştur.

Beste çalışmaları da yapan Bedavacı birçok isme besteler vermiştir.  Kubat‘ın seslendirdiği Veda, Buram Buram, Eyvah, Hakan Altun’un seslendirdiği Saki ve Ferhat Göçer seslendirdiği Sanane bunlardan sadece bir kaçıdır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler