Ana SayfaKimdirCan Bartu Arslan Kimdir?

İlgili Postlar

Can Bartu Arslan Kimdir?

Can Bartu Arslan kimdir? Can Bartu Arslan kaç yaşında? Can Bartu Arslan dizileri neler? Can Bartu Arslan filmleri neler? Can Bartu Arslan aslen nereli? Can Bartu Aslan hangi burç? Can Bartu Arslan hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Can Bartu Arslan Kaç Yaşında? Can Bartu Arslan Aslen Nereli? Can Bartu Arslan Hangi Burç?

Can Bartu Arslan 6 Mayıs 2000 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Can Bartu Arslan, Boğa burcudur.

Can Bartu Arslan Kimdir?

Can Bartu Arslan eğitimine İstanbul’da devam etmektedir. Küçük yaşlarda oyunculukla ilgilenmeye başlayan Can Bartu Arslan, bu alanda kendini geliştirebilmek için çeşitli kurslardan eğitim almıştır. İlk kez 2009 senesinde çekilen “Es Es” diziyle ekran karşısına geçen Can Bartu Arslan okul hayatını ve kariyerini bir arada yürütmektedir.

2012 senesinde Kanal D ekranlarında yayınlanan “Annem Uyurken” dizisinde rol alan Can Bartu Arslan, 2013 senesinde “Galip Derviş” dizisinde yer almıştır. Bugüne dek pek çok reklam filminde oynayan Can Bartu Arslan, bu yıl Fox ekranlarında yayınlanan “Öğretmen” dizisiyle izleyicisiyle buluşmaktadır.

Can Bartu Arslan Dizileri

  • 2020- Öğretmen
  • 2013 – Galip Derviş
  • 2012 – Annem Uyurken
  • 2009 – Es Es

Can Bartu Arslan Filmleri

  • 1997 – Cennetin Çocukları

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler