Ana SayfaÜnlülerAkın Akınözü Evlilik Açıklamasıyla Son Noktayı Koydu..

İlgili Postlar

Akın Akınözü Evlilik Açıklamasıyla Son Noktayı Koydu..

Genç oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz akşam yabancı sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile Etiler’de magazin muhabirlerinin objektiflere takıldı. Yakışıklı oyuncu evlilik hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Haberimizde..

Akın Akınözü İle Sevgilisi Dudak Dudağa Görüntülendi

Akın Akınözü Evlilik Açıklamasıyla Son Noktayı Koydu..

Akın Akınözü ve sevgilisi Sandra Pestemalciyan, yakın dostları ile birlikte geçtiğimiz aylarda Paris’e uçmuştu. Aşklarını köşe bucak saklayan çift ilk defa sevgilisi ile yeni yıl yemeğinde görüntülenmişti. Hatta  yakışıklı oyuncunun sevgilisi Sandra Pestemalciyan ile uçakta öpüşürken görüntülenmesi Magazin gündeminden bomba etkisi yaratmıştı.

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın yapmış olduğu özel haberine göre, Akın Akınözü ile sevgilisi Etiler’de baş başa yemek yedikten sonra, mekan çıkışında magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet etti.

Akın Akınözü Kimdir?

Akın Akınözü İle Sevgilisi ile ilgili görsel sonucu

Akın Akınözü: “Evliliği Düşünmüyoruz”

Mardin’de çekilen Hercai adlı dizi çekiminden fırsat buldukça İstanbul’a gelerek sevgilisinin yanında olduğunu söyleyen yakışıklı oyuncu Akın Akınözü, evlilik hakkındaki haberlerine, “Öyle haberler çıktı şimdilik yok öyle bir şey. İlişkimiz çok güzel gidiyor” ifadeleriyle yanıtlamaya çalıştı.

Akın Akınözü Kimdir?

Magazin muhabirlerinin, “Star olduğunuzu düşünüyor musunuz?” sorusuna ise Akın Akınözü, “Star ne demek! Ben oyunculuk yapmaya çalışan bir bireyim. Elimden geldiği kadarıyla oyunculuk ve işimi yapmaya çalıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler